Diskuze

Oblíbený ředitel školy má obhájit místo v konkurzu, lidé ho brání peticí

Rodiče školáků i učitelé ze Základní školy v Lošticích na Šumpersku podepisují petici na podporu oblíbeného ředitele Lubomíra Faltuse. Tomu končí šestileté funkční období a městská rada se ho navzdory dobře fungující škole a získaným oceněním rozhodla odvolat a na místo vypsat výběrové řízení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

I kdyby byl pan reditel sebejistejsi, ze post obhaji, tak to jsou nervy. V tomto pripade uplne zbytecne vynalozena energie. Tu muze smerovat k zakum a ne pred snazivou kmisi. O plytvani penezi a casem uredniku nemluve. Jina vec je, kdyby konkurzy byly povinne.

0 0
možnosti

Konkurzy ředitelů škol by měly být po uplynutí šestileté lhůty povinné a ubylo by těchto problémů. Starostové většinou musí svůj post také obhajovat

1 0
možnosti

J79a46n 81Š76v62e75c

8. 4. 2018 14:33

Ta starostka se taky asi bude těšit na další volby.

Asi to je moderní v poslední době potápět svoji stranu a svoji osobu nepopulárním rozhodnutím.

4 1
možnosti
LN

Bylo by zajimave sledovat, co by starostka rekla, kdyby jim ho ted nekdo vyfouknu a dal mu nabidku, ktera se dost tezko odmita. .-)

6 0
možnosti
JP

Česká doména:jak něco dobře funguje,tak do toho úřady začnou vrtat,místo aby řešily to,co nefunguje.Pan starosta nemá co jiného na práci?!Rv!!

14 1
možnosti
MT

Starosta? Jaký starosta zase? V Lošticích mají starostku a ne starostu, v článku je to uvedeno několikrát. Jo, to je zase typické pro iDnes, v diskuzích se hned musí vyjadřovat někdo, kdo si článek ani nepřečte (a nebo dost nepozorně).

0 3
možnosti
MK

Ztracet cas a penize konkurzem, když ředitel perfektne funguje?

Zda se, že starostka nema co na práci nebo to ukazuje ns jeji inteligenci.;-D

13 1
možnosti
PV

Asi nějaká spokojenost občanů je něco nepodstatného.:-(

4 1
možnosti
ZN

Nic takového neexistuje. Rekonkurzy nejsou povinné. jenže u škol zřizovaných krajem to není lehké. Krajští radní totiž o svých školách vědí velký kulový. takže to udělají plošně. jako u nás 40 škol zároveň. To musí být mazec......

3 0
možnosti
MZ

Asi nějaký dobrý známý potřebuje flek.

8 1
možnosti
DK

Na podzim by meli pri volbach rodice svou vuli dat najevo. Jednoduche.

7 0
možnosti