Diskuze

Úřady se přou o vznik střelnice, stavějící policista mezitím navýšil valy

Krajský úřad Olomouckého kraje na popud úřadu ombudsmanky prověřuje postup prostějovského stavebního úřadu v kauze plánované střelnice u Kobeřic. Pro tu už vyrostly valy, a přestože podle zástupkyně veřejné ochránkyně práv nebylo vše v pořádku, stavební úřad výtky ignoroval a valy mezitím „vyrostly“ o další metr.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SP

Stavebni urady v teto republice jsou k nicemu. Kdo chce si postavi cokoliv a dodatecne mu to stejne schvali. Tak na co zivit uredniky.

0 2
možnosti
JS

J98a44n 82S48m39e51j93k13a28l

25. 6. 2019 14:35

stěžovat, protestovat bonzovat jo to nám jde, stejně jako protesty proti uložišti. Dejte to jinam k jiným, to nám už vadit nebude ,ale elektřinu bereme. Jo a sejdeme se na Letné, vždyť je někdo úspěšnější než my, že.

3 3
možnosti
JK

Až vám někdo postaví na vašem pozemku skládku, budete kvičet jak podsvinčák a pak se možná konečně proberete ;-D

3 2
možnosti
TH

Další díl kampaně proti člověku, který se snaží udělat něco pro sebe i ostatní. Pokud byl navýšen val, měli by všichni okolo jásat, protože tím jednak zvýšil bezpečnost a jednak zabezpečil snížení hladiny hluku a na své okolí. Vzhledem k extrémní hlučnosti drtičky kamení v nedalekém lomu bude hluk ze střelnice téměř nulový. Neměl by pan Šverdík a paní starostka něco udělat spíše s kamenolomem?

2 6
možnosti

Tak ať si to dělá, ale na svým. Pokud by někdo odbagroval můj pozemek, tak si ho vezmu zpátky. I když podplacení úředníci v tom problém nevidí.

0 1
možnosti
MS

Vůbec není špatné, mít v rozumné vzdálenosti od domu venkovní střelnici. Máte celkem zaručeno, že tam nikdo nebude stavět v okolí 2patrovou vilku, střelba se ozývá pravidelně jen 1x týdně, většinou od 9h ráno, končí v poledne... v noci klid. Jindy zcela vyjímečně a víte to dopředu.. Rány jsou tlumené vzdáleností a valem... dá se na to zvyknout a se správcem se domluvit na "permanentce", za nedělání vlnek...

Mnohem horší to mají ti, co bydlí u trati nebo ještě hůř, u silnice. Tam je hluk chronický, ve dne v noci..

4 4
možnosti

A zábor cizích pozemků je taky ok, to vyřeší 2 permanentky ?

1 1
možnosti