Iggy Pop veze do Prahy divokou show.

Iggy Pop veze do Prahy divokou show. | foto: Profimedia.cz

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert Iggyho Popa

  • 2
Zpěvák Iggy Pop s kapelou The Stooges dorazí 20. září do pražské arény Sparty na Výstavišti. Portál iDNES.cz připravil soutěž o volné vstupenky.

. SOUTĚŽIT MŮŽETE ZDE

Hraje o volné vstupenky na koncert Iggyho Popa

Vítězové soutěže mají možnost získat volné vstupenky do VIP zóny, ale i lístky pod pódium, které už jsou ve volném prodeji vyprodané. Kromě jedinečného zážitku skrývají i možnost, že si zpěvák jednoho z fanoušků může vytáhnout na pódium, jak se tomu zatím stalo na všech předchozích zastávkách turné.

Iggy PopIggy Pop začínal v roce 1967 se skupinou The Stooges. Ta se rozpadla o sedm let později, její členové se opět sešli v roce 2003, nyní s přehledem válcují světová pódia.

Rebelovi Iggymu publikum rozpálí dvě české skupiny - Visací zámek a Vypsaná fixa. "Zahrát si před Iggy Popem, to je pro naši kapelu velká radost. Když jsme se to na benzinový pumpě dozvěděli, tak jsme byli opravdu nadšeni. Navíc špatně vidím do dálky a tady se díky tý správný pásce na ruce dostanu snad o něco blíž k epicentru rokenrolu a omrknu společně s chlapci, jak správně  naložit s dalšíma dvěma třetinama naší kariéry," řekl již dříve frontman Vypsané fixy Márdi.

IGGY POP - I WANNA BE YOUR DOG

"Moc se na koncert těším, vždyť Iggy Pop je žijící legenda. Navíc je pro mě jedním z mála hudebníků z této generace, od kterého mám rád jak jeho rané nahrávky, tak ty současné," podotkl k "předskokanství" za kapelu Visací zámek Jan Haubert.