Diskuze

Ostravu zaplnily barvy hudby

Seznam tuzemských letních hudebních festivalů pod širým nebem se tento víkend rozšířil o nový pojem hodný pozornosti. Ambiciózní a velkoryse pojatý první ročník mezinárodního hudebního festivalu nazvaného Colours of Ostrava se konal v areálu Stodolní ulice a na ostravském výstavišti. A přilákal do jinak prázdninově osiřelého centra města pět tisíc návštěvníků. Přijeli především z Moravy a ze slovensko-polského příhraničí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pavel mnich

16. 7. 2002 22:39
Pro skeptiky
Když někdo žije v centru města, měl by automaticky počítat s tím, že přes nesporné výhody jaké toto bydlení má, občas zažije i trochu toho „randálu“. Střed města by přece měl žít a ne se každý večer ponořit do spořádaného ticha, tak aby jeho obyvatele nebyli nijak rušení při sledování svých oblíbených televizních pořadů. Jinak, festival se pořadatelům opravdu povedl.
0 0
možnosti

Vendula

16. 7. 2002 20:42
Proč i nealko???
Myslím,že nadpis mluví sám za sebe! Jinak festival neměl chybu a příští rok příjdu znovu pařit!
0 0
možnosti

Lucuška

15. 7. 2002 12:23
Monkeybusiness byly nejlepší!!!!!
Celý festival byl prostě skvělýýý  RNR Band Marcela Woodman, Tatabojs, Hypnotix...byly úžasní. Nejvíc se mi ale líbili Monkey business v čele s Matějem Ruppertem- je to vůbec nejlepší zpěvák nejen u nás. Matěji, Ondro, Romane, Tonyo... jste výborní
0 0
možnosti

skeptik

15. 7. 2002 11:59
Randál
Lituju ty lidi co bydlej v okolí...
0 0
možnosti