Diskuze

Malá Skála hostila rockové žně

Největší hudební festival na severu Čech - Benátská noc - se uskutečnil o víkendu v Malé Skále nedaleko Turnova. Cestu si sem našly desetitisíce fanoušků; během tří dnů se jim představilo více než sto českých i zahraničních hudebních skupin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JanHus

2. 8. 2004 22:49
-
0 0
možnosti

kreator

2. 8. 2004 14:22
Anthrax super!
.......hmmm....kvalitativní laťka v podobě zahraničního hosta byla nasazena v pravdě vysoko, doufám jen, že se příští rok vyskytne opět nějaká perla a zajdou na úbytě všechny Alkeholy, Harleje, Hattricky, současní Brichtové a podobné "rockové dechárny"..
       Na fotu se opravdu nachází zpěvák Anthrax, leč jmenuje se Bush, bulíci...a připomínka autorovi Jendovi Mikuldovi..THRASH se píše s "H"...trash-odpad hrajou výše zmiňované estrádní ansábly..slovy klasiků..thrash the trash !
     Škoda jen, že nedorazil Ektomorf, dramaturgickou chybou bych nazval umístění  a čas hraní Arakainu ...jako současníci Anthraxu jim zasloužili předskakovat, dejchavyčný minimalismus Katapultu jenom zbrzdil gradující atmosféru......výborní byli Krucipusk, Pražský Výběr, Hush, Locomotive a nostalgický úsměv vyloudil stále fungující thrashing Debustrolu...žel, víc jsem si toho, při zachování zdravého rozumu, odmítl naordinovat..čímž jsem asi i o ňákou perličku přišel......tak příští rok !
0 0
možnosti