Diskuze

Elektrickou kytaru třetího tisíciletí navrhl herec a architekt David Vávra

V Hořovicích na Berounsku včera pokřtili novou elektrickou kytaru Brussell, navrženou na počest jednoho z "praotců" českých elektrických kytar Ladislava Jana Kořána. Její netradiční tvar pochází z dílny architekta a herce Davida Vávry.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wohma

4. 6. 2010 13:28
Zvlastni

Nevim, jestli pan Vavra (ktereho mam jinak dost rad) nekdy hral na elektrickou kytaru, ale asi ne.Pominu to, ze vsede si s touto kytarou zahrajete jen tezko (coz je ovsem neduhem spousty modernich tvaru), ale treba ty spatne pristupne ladici koliky musi byt opravdu nervydrasajici :)

Nicmene jde o koncept, predpokladam, ze "kytaru tretiho tisicileti" z toho udelali novinari, tipnul bych si, ze tvurci to mysleli spis jako vtip...

0 0
možnosti
INDJ

iuosovo nevlastní druhé já

4. 6. 2010 12:50
hmm

koukám, že tu snad ani jeden nepochopil proč to vlastně vzniklo - a přitom by stačilo si ten článek přečíst ;-D

0 0
možnosti
JS

jirkas13

6. 6. 2010 0:38
Re: hmm

No, článeček jsem si přečetl pozorně, le proč vzniklo zrovna tohle, jsem taky nepochopil. Pan Vávra má patrně podobný vztah ke kytarám, jako já k deštným pralesů, což je žádný. Takže nechápu, proč se do toho se*e. A pokud jsem četl správně, tak se to má i vyrábět. Živě si dovedu představit ty fronty. A ten starý pán kvůli téhle opičárně vážil cestu z japonského ostrova. Ten musel bejt vodvázanej, když to viděl. Podobné "vynálezy" dělal v Hradci jistý sympatický drogista v HN dvacet let. Jenže tenkrát jste tady nic jiného nedostal. My do toho socíku zpátky mažeme i s tímhle.

0 0
možnosti
PM

nonick

4. 6. 2010 10:40
Elixír je...

ale pít se nedá! ;-D Řečeno s Cimrmanem: "Tudy cesta nevede..." ;-D, zvláště, když elektrická kytara třetího tisíciletí už je dávno hotová - viz. http://www.stick.com  - a to nejen vizáží, ale i tím, co umí a jak se na ní hraje R^:

http://www.youtube.com/watch?v=_JjimMO2SdE&feature=fvw

0 0
možnosti
PM

nonick

4. 6. 2010 10:43
Re: Elixír je...

mimochodem: mistři světa na to hrajou takhle (Toni Levin a kapela LTE) R^R^R^

0 0
možnosti
PR

ununun

4. 6. 2010 9:45
to si koupí tak možná dva exoti

krásný kytary vypadají opravdu jinak, tyhle rádoby šokující tvary muzikanti nevyhledávají, ačkoli na přelomu 70. a 80. let taková móda existovala.

0 0
možnosti
MB

bárt

4. 6. 2010 8:50
Už to vidím...

Jak David Gilmour vymění svýho Stratocastera za tuhle opičárnu.;-D

0 0
možnosti