Diskuze

RECENZE: Koncert Die Krupps byl ve znamení chladné krásy a euforie

Rok po společném koncertu s Front Line Assembly se němečtí Die Krupps vrátili do Prahy, aby dokázali, kdo je momentálně pánem rockově nabroušené tvrdé elektronické muziky. Přišli, podmanili si dav a zvítězili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Škoda, že to bylo až v Práglu, ale věřím, že koncert byl určitě dobrý, když hráli i své starší kousky, než je Robo Sapien. Ani jsem netušil, že chystají novou desku, takže díky za info, určitě pořídím. Je opravdu zábavné často číst, jak si mnozí mlaďoši myslí, že Die Krupps kopírují Rammstein a přitom jsou to Die Krupps, kdo je průkopníkem tohoto stylu a kde se hoši z Rammsteinu inspirovali. Nicméně je fakt, že Die Krupps znají jenom skalní příznivci, ale Rammstein, kde kdo.

0 0
možnosti
VH

Moje oblíbená kapela. Minulý rok jsem byl, teď zrovna ne, byl jsem jakýsi unavený. Nová deska jakože jde, ale nejde to s hity z dvojky, trojky a čtyřky srovnat. Nudné riffy a až příliš retro industriální elektronika. Problém starých desek je jejich špatný placatý mastering. Taky už Englerovi a Dörperovi táhne na 60.

0 0
možnosti
PS

P28e58t83r 77S27k58á71l89a

11. 12. 2019 13:46

Krupp Essen jezte kroupy

2 0
možnosti
MJ

Rádoby vtipálek, ale až na to, že ten název nemá s kroupama nic společného, ale s dynastií Kruppů, která zásobovala Hitlera zbraněmi a odtud vznikl název této německé kapely ;-)

0 0
možnosti