Diskuze

KOMENTÁŘ: Andělé brouzdali vodami mainstreamu, ale zapluli i do hluboké řeky

Andělé byli rozdáni, nic neočekávaného, skandálního či kontroverzního se neudálo. Oceněna byla vesměs mainstreamová kvalita, i žánrové ceny si rozebrali ti, jimž nejvíce příslušejí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Tolik emocí v komentářích kvůli pop music! My, starší, užívejme s nadhledem dožívání zábavy, která byla za našeho mládí populární. Dnešní dospívající vůbec nechápou koncept hvězd pop music, své jednotky pozornosti věnují hvězdám Twitche, TikToku, Instagramu a YouTubu.

0 0
možnosti

Tata bojs a mainstream ? Jako jo, skoro všude na světě by byli mainstream, ale zde, v zemi krále Michala Davida I. jsou spíš pořád těžkou alternativou :-P

2 1
možnosti
DD

A co jiného než pop to je? Doba, kdy Tata bojs byli pozoruhodní, skončila někdy s Black Pointem. Jejich začátky byly skvělé, teď je to čistokrevný mainstream, https://www.youtube.com/watch?v=rZygwzpzhfk, nanana nanana, kde jsou ty časy, kdy to za něco stálo.

4 1
možnosti
Foto

P63e73t27r 53Š66r31a88i64e22r

31. 5. 2021 11:07

Nazývat estébáckého udavače, jehož jméno se mi oškliví napsat, pravověrným folkařem...? Takhle urážet folkaře může jen "svěřenský" portál.;-€;-€;-€RvRvRv

2 14
možnosti

Ale no tak. Nohavicu nijak zvlášť nemusím, je to takový písničkář - populista, ale třeba jeho rockové období s Čechomorem bylo fajn. A vyčítat mu podpis STBákům ? Nám se to kecá, po mě STB nikdy podpis naštěstí nechtělo, ale taky si nejsem jist jak bych dopadl, kdyby mě pořádně zmáčkli.

8 0
možnosti