Diskuze

Zvětšení prsou poběží živě v televizi

Německá televizní stanice RTL chystá na úterní večer přímý přenos z plastické operace. Jednadvacetiletá studentka podstoupí před běžícími kamerami zvětšení prsou. Televize si za svůj krok vysloužila ostrou kritiku od politiků a církve, nadále ale stojí za svým.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lkarban

14. 9. 2004 17:04
ČT 2
ČT2 je už asi o kus dále, neboť v pořadu o lékařských zákrocích , vysílaný tuším po 21 hodině, naplno ukázala přeměnu muže na ženu. Ne jak se cpe homonama, ale chirurgický zákrok kde se detailně a s komentářem amputoval penis, z kůže udělala vagína a ze šourku stydké pysky.  Vše v detailu, barvě a se slovním doprovodem pracujícího chirurga. Pravda byl to záznam, ale i tak si myslím že v "demokratickém " Německu by se tedy museli zbláznit. Pravda nebyl to hezký pohled, ale poučný.
0 0
možnosti

hanula7

14. 9. 2004 16:35
to je super!
Ja myslim, ze je dobre, ze takovou operaci ukazou konecne v televizi. Myslim, ze to spoustu holek dokonale odradi! 
Zensky, ktere takovou operaci podstoupily, jsou cely omameny vysledkem a maloktera prizna, ze to desne boli + pri soucasne 'technologii' je za 10 let potreba 'oprava', takze dalsi bolestiva operace.
Zvetseni prsou jsou prezentovany jako vpodstate 'kosmeticka operace', kdy zenskou uspej, odoperujou, ona si za 2 tydny sunda obvazy a je z ni sexbomba. Ale ty super modriny a nemoznost si druhej den podat hrnek s pitim, nikdo nepropaguje.
Tak at se holky s nizkym sebevedomim podivaj, co je ceka - doufam, ze je to probere.
0 0
možnosti

Isbjoerna

14. 9. 2004 16:48
Re:
Zadny z tech negativnich dusledku teto operace se neda predat na divaky primym prenosem. Jediny ucel teto akce je obrovska reklama pro tyto operace.
0 0
možnosti

Obracec_kalendare

14. 9. 2004 16:31
...
Ostrou kritiku od církve?Politiky chápu ,TV je třeba veřejnoprávní médium,ale co je těm pedofilním sviním do toho ,že si chce kočka v přímáku zvětšit kozy. Jako protiakci bych navrhoval přímej přenos holení kolesa na šamanově lebce.
0 0
možnosti