Diskuze

VIDEO: Teorie velkého třesku i Simpsonovi se stěhují, obsadí pondělky

Od 8. ledna hlásí stanice Prima Cool změnu, pokračování obou kultovních seriálů totiž „sestěhuje“ do hlavních vysílacích časů pondělního večera. Sitcom Teorie velkého třesku nasadí premiérové epizody 11. série, animovaní Simpsonovi pak nové díly 29. série. Celý blok doplní reprízové části obou děl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J37i11r31i 38T24i49c81h85y

8. 1. 2018 15:09

Proc vytahuji tyhle idiotske americke serialy do ceske televize? Mimochodem, jak muze Sheldon pozadat kamaradku o ruku, kdyz je homosexual?

0 2
možnosti

Myslím si, že pokud byla k dispozici ČT1, ČT2, TV Prima, Nova tak výběr z televizního programu byl větší. Hokej si pamatuju i na ČT1 nebo na Nově teď je sice fajn, že máme ČT24, ČT sport, Nova Cinema, Prima COOL, TV Barrandov atd. jenže v rodině nemám nikoho kdo by nonstop sledoval od rána do večera zprávy, přímé sportovní přenosy, filmy, seriály nebo retro. Navíc víkendový televizní program by šlo pojmenovat na TV Simpsonovi nebo TV Dva a půl chlapa doopravdy to ne. Škoda, že už dětem nedávají animáky Silvester a Tweety, Tom a Jerry, Méďa Béďa, Datel Woody, Oggy a škodíci a pro teenagery neběží Smallville tím by mě Prima MAX nebo Nova 2 potěšila.

0 0
možnosti
Foto

Nejnovejsi serie obou jmenovanych a kdysi skvelych serialu uz bohuzel nestoji za moc :-/

5 0
možnosti

Kvalita Simpsnů kolísá, dají se tam najít povedené díly, ale TBBT stojí za houby už někdy od 9. řady.

2 0
možnosti

Já jsem si myslel, že se stěhují do koncernu Disney a do cílové skupiny < 6 let.

0 0
možnosti