Diskuze

TELEVIZIONÁŘ: Třeba konečně někdo odhalí, jak to Lynch myslel

Ať žije léto, doba divných filmů, dokonce takových, jaké by se jindy do programu jen těžko probojovaly. Hned sobota nabízí dva opačné extrémy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lynch natočil jedny z nejlepších filmů, stejně jako seriálů. jeden vedle druhého se staly klenoty s přívlastkem kultovní.

Jsem velký fanda jeho tvorby, ale Inland Empire je, a proč to neříct na plná ústa, totální zpackanina bez smyslu, a taky bez přidané hodnoty která vás u Lynchovek držela u sledování, a to je příběh a touha vědět jak to skončí. U IE je i příběh velká nuda. Jediné mystérium je zda to Lynch myslel vážně, a prostě jen příliš uletěl, nebo si se všech udělal srandu.

0 0
možnosti

Nerozluštitelnou tohoto filmu je možná i důvodem, proč od te doby žádný další (do kin) nenatočil.

0 0
možnosti

ale Twin Peaks The Return do sebe pak třeba zapadl krásně..tím se rehabilitoval za IE

0 0
možnosti

Ostatně, mimo záznam i sám David Lynch přiznal, že neví o čem film je... :-D

2 0
možnosti

A protože mistr záhad své příběhy zásadně nevysvětluje, musí se divák brodit jeho vizemi, hádat, co je skutečnost, co sen, co film ve filmu a proč proboha do celého zmatku ještě vstupuje králičí sitkom.

Režisér se svými šarádami baví, ale teď to už vážně přehnal. Ačkoli je možné, že právě díky televizi teď konečně někdo odhalí, jak to velevážený Mistr vlastně myslel.

Osobně Lynchovy filmy miluju, právě proto, že jsou takové. A přemýšlet nad tím, proč jsou takové a co tím myslel je zbytečné, když to neví ani on sám.

4 0
možnosti

P54e37t61r 40K68l48e92i40n

27. 6. 2020 8:47

To psala ta naaaaa na Spáčilová. Takže co by ste čekal.

0 3
možnosti

Koukám, že jste to napsal dřív :)

2 0
možnosti