Ordinace v růžové zahradě

Ordinace v růžové zahradě - Tomáš Krejčíř a Daniela Šinkorová v seriálu Ordinace v růžové zahradě. | foto: TV NOVA

Šinkorová se v Ordinaci zamiluje do Krejčíře

  • 5
Herci seriálu Ordinace v růžové zahradě Tomáš Krejčíř a Daniela Šinkorová se opět sešli před kamerou. Scény, které natáčeli, pěkně zamíchají už tak zamotávajícími se seriálovými vztahy.

Příloha k seriálu Ordinace v růžové zahradě

Na snímky z natáčení se podívejte ve fotogalerii.

Daniela Šinkorová se zamiluje do mladšího sportovce, horolezce a majitele cestovní agentury. Oním mužem není nikdo jiný, než bývalý přítel její mladší sestry Lucie Roman Kříž, kterého hraje Tomáš Krejčíř.

Zpočátku ale ještě bude muset čelit žárlivým výstupům svého dosavadního přítele, ženatého doktora Čestmíra Mázla v podání Petra Rychlého.

Gita je velmi šťastná, konečně bude mít, po čem tak dlouho toužila – romantickou lásku. S Romanem budou jezdit na vodu, chodit po horách, na procházky. Roman se také zamiluje až po uši.

Tomáši Krejčířovi je role Romana Kříže blízká a sympatická ne proto, že by měl zkušenosti se střídáním partnerek, ale proto, že sám má za sebou pár horolezeckých výstupů s lanem i bez lana. Lezl ve Vysokých Tatrách i ve skalních stěnách na Šumavě.

"Za žádného horolezce se ale nepovažuju," říká skromně a dodává, že jeho lezení bylo spíš turistické. "Možná bych s vypětím a krvavým potem vylezl i čtyřku," připouští.

Tomáš Krejčíř je otcem tří dětí. Na otázku, co říká manželka tomu, když ho vidí na obrazovce v objetí s jinou ženou, s úsměvem odpovídá:

"Prý jí to nevadí, ale dívat se nemusí. Ona ví, že je to moje práce a že při natáčení rozhodně žádné erotično nenastává. Tam jde hlavně o to, jak správně držet tělo, abych nestínil partnerku, což je někdy hodně krkolomné a nepohodlné."