Diskuse k článku

RECENZE: Do osmnácti let zakázáno. Ale kdo jiný sedne orgiím na lep?

Novinka kin jménem Climax zosobňuje vrchol snobského pokrytectví. Stačí skandální pověst, fronty z Cannes, přívlastky taneční horor či drogový muzikál a málokdo se odváží říci, že král je nahý.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M57a35r96e23k 33T61o62n 8412218698229

No, asi to bude stejné porno jako film LOVE

0/0
4.11.2018 19:41

A94l90e51n24a 37Č21e38c85h23o57v34á 7725143578949

Gaspar Noé, to není mainstream. A není to pro diváky, jako je paní recenzentka. Možná kdyby si dala tu práci shlédnout jeho filmy, když už je tou kritičkou...No nic, je mi jasné, že na tomhle webu se kultuře moc nehoví, ovšem snad by ty recenze mohl psát někdo, kdo se v současné kinemaatografii orientuje o trochu víc. Nemusí moc, stačí přibližně.

+3/−6
31.10.2018 21:40
Foto

M23a80r84t13i28n 12B49r74a66u97n 2144717221909

Bohužel jsem viděl všechny filmy onoho režiséra a můžu s klidným svědomím říct, že paní recenzentka byla v jeho hodnocení ještě velice shovívavá. Ano, není to mainstream. Je to umění pro ty, kteří příjdou do kina nebo usednou k televizi dají si dlaň pod bradu a dumají a tváří se, jako že tomu rozumí. Přitom není čemu rozumět.

+5/−1
1.11.2018 3:32
Foto

F56i87l45i70p 15J78a53r65a64b 1683847630207

Proč koukáte na všechny filmy od režiséra, který vás nebaví? Jste masochista?

+1/−2
1.11.2018 11:43

J50a63n 10R11i34c19h75t66e49r 5602362653925

Já jsem přečetl tři knihy od Rudiše, abych zjistil, že je to přeceňovaný nýmand a opravdu se nezlepšuje;-)

+1/0
1.11.2018 12:46
Foto

M92a51r75t57i39n 17B66r72a31u11n 2464377431519

No on jich jich zase tak moc nenatocil takže to nebyl problém. Hledal jsem tu provokaci ale našel jen pozu

0/0
1.11.2018 18:34
Foto

F25i69l25i30p 44J42a47r39a34b 1123967130477

Neumím si představit, že bych koukal na 5 filmů od režiséra, co mě nebaví, to mám tedy lepší věci na práci. Je otázka, jestli to naopak není tak trochu póza od vás.:-)

Já viděl jen Enter the void a to mi přišlo po audiovizuální stránce naprosto famózní

0/0
1.11.2018 18:40
Foto

M13a24r89t48i83n 44B48r85a59u23n 2884217551569

Není to ode mně poza. Jen jsem filmový fanoušek a pokud se o něco zajímám, chci o tom taky něco vědět.

0/0
2.11.2018 4:46
Foto

F53i76l41i97p 63J96a74r34a50b 1783447150307

Já to ale z vás trochu cítím. Jinak byste neměl potřebu shazovat ty, kterým se Noé líbí.

0/−1
2.11.2018 11:11
Foto

M55a22r50t54i41n 14B28r69a17u21n 2974527981129

Tak to máte něco z čuchometrem, protože já nikoho neshazoval a už vůbec ne někoho, komu se líbí Noe. Prostě jsem napsal svůj názor, že jeho filmy, podobně jako filmy Woody Allena, bratří Coenů a podobných kdo točí takzvaná umělecká díla, nudou a pokud je sleduji, pak jen proto abych se ujistil že to nuda je. Protože nejsem jako komunisti, kteří odsoudili Chartu 77 aniž by jí kdokoliv četl. Jestli stále nechápete pak jednoduše: Když se mi něco nelíbí, musím mít důvod k tomu aby se mi to nelíbilo a tím důvodem není jakési procentuální hodnocení ale vlastní názor.

+1/0
2.11.2018 18:55
Foto

F39i19l11i40p 33J85a89r85a56b 1693977480497

"Je to umění pro ty, kteří příjdou do kina nebo usednou k televizi dají si dlaň pod bradu a dumají a tváří se, jako že tomu rozumí. Přitom není čemu rozumět."

Tady se celkem jasně povyšujete nad ty, kteří mají jeho filmy rádi. Vlastně tam naznačujete, že víte lépe, než oni, o čem jsou (tedy o ničem).

Rozumějte, mně je jedno, jestli se líbí nebo nelíbí vám, jakékoliv subjektivní hodnocení filmu je v pohodě. Ale vadí mi, když hodnotíte samotné diváky, případně dokonce rádobyzasvěceně popisujete důvody, proč se na ty filmy dívají. Protože o tom nevíte vůbec nic...

0/−1
3.11.2018 10:48
Foto

M37a89r48t68i48n 38B28r34a14u11n 2474657241519

Podobný názor mám i na Larse von Triera, jehož Antikrist byl jeden z nejgeniálnějších filmů a poté začal padat ho hlubin intelektuálna,

0/0
2.11.2018 18:57

M34a17r34t86i65n 53B75e31r21a68n 6429745966731

Když on se Gaspar poněkud zacyklil a už nějakou dobu točí jen kvazi-hlubokou nudu...

+2/0
1.11.2018 7:46

P64a36v93l83a 42K65v77a41p26i71l38o13v69á 7839148154107

Tak jestli je to stejný jako trailer, bude to opravu jen pro ty sjetý. To mi přijde 40 % trošku moc. Trailer tak na 10 %.

+2/0
31.10.2018 17:25

A91n66n70a 48Č61e49r45m21á81k94o61v67á 1375985166624

Taneční horor? To je jako nový žánr? Člověk si zvykl horko těžko na muzikály a teď toto!

+6/0
31.10.2018 15:58

J30i60ř48í 73T53o81m81e85k 3555743177255

už vám Aleno někdo vysvětlil pojem metafora?

+1/0
1.11.2018 12:49

J37a50n15a 46S16t62e42h82l39í12k26o74v53á 6488311825828

Ale trailer super, Gaspar je blázen, ale skvělý blázen :-)

+2/−3
31.10.2018 15:48

G79u58s44t38a96v 17K62ř53í65ž 5352475845886

Z fotek vyplývá, že se jedná o velmi etnickou záležitost. Takové si rád nechám ujít.

0/−8
31.10.2018 15:06

M61i16l73o37š 94B54r54a55d31í31k 3456729797908

Pro mne to byl ztracený čas v kině. Pasoliniho Salo nepřekoná asi nikdo.

+1/0
31.10.2018 12:04

M57i32l98o98š 42K60r12u72m93p 2584807974

Tak již tradičně lepší recenze

http://www.fffilm.name/2018/10/recenze-climax-60.html

Jen to moc není ani film pro Fuku, ale aspoň ví, co píše

+1/−3
31.10.2018 11:59

T53i97b82o61r 96V16i44z54v23a63r68y 9794214353385

Tak již tradičně, ta recenze není lepší. Je jiná.

+8/0
31.10.2018 14:51

M37o33j36m23í91r 33S36k71á95l43a 2350472526

„orál, anál, gaťky dolů, bez gelu“

Mirka nikdy nezklameR^;-D

+14/0
31.10.2018 11:59
Foto

M37a59r42t79i77n 24B55r10a57u47n 2684487661459

To byly ale citace

+3/0
1.11.2018 3:33

J45á44n 68B40a29d31i35o72v44s69k31ý 2679154306716

Nemuzu se ubránit dojmu, ze alespoň na chvíli Mirku bavilo psát o sexu... ;)

+8/0
31.10.2018 11:31

S21t65e62p79a95n 12H84o13n35c 6103427203818

Až se ti před očima promítne celej tvůj život, přijde Spáčilová a dá tomu 40%

:)

+34/0
31.10.2018 11:19

M37i75l88o53š 52B66r90a36d60í73k 3936289307128

To je chudý život. Myslím, že můj byl bohatší.

0/0
31.10.2018 12:05

T86o97m19á56š 56V50e79s84e36l12ý 1842852483436

Však na Vás se směje šablona 65 %.

+1/0
31.10.2018 21:57

M59i64l15o29š 87B24r89a17d93í41k 3236619627808

Můj život a šablona, to nejde dohromady.

0/0
1.11.2018 7:13

A83n14n88a 84Č77e80r81m26á36k90o85v63á 1415565896624

Cha cha! To mě pobavilo. Ale 40 ještě dobrých.)

0/0
31.10.2018 16:06
Foto

J50a67r79e51k 91J11a18k88u97b42č87e95k 7909240248438

Koukam, ze Mirka erotickemu transu rozhodne nepropadla

0/0
31.10.2018 11:18

M87i27l14o51š 96K95r10u70m62p 2764487784

Ten film je super, ale prostě není pro Mirku, která nepozná rozdíl mezi housem a metalem.

Jděte ne to, nenechte se odradit.

+7/−19
31.10.2018 10:47

R38a11d60i57m 59S13l77á71d93e81k 3381912133799

Taky nerecenzuje hudební album, ale film. A na hudební klip je to trochu dlouhé ne?

+11/0
31.10.2018 11:39

M95i78l48o92š 30K44r75u71m29p 2534397844

možná protože to není hudební klip

0/0
31.10.2018 11:58

J21a52n70a 79S80t39e33h69l19í69k40o37v47á 6408211455708

předpokládám že ta hudba v něm hraje docela podstatnou roli... ;-)

0/0
31.10.2018 15:49
Foto

M92a44r75t58i93n 25B14r90a24u82n 2284437621399

Viděl jsem. Otřesné. A jen dodávám pro úplnost, že toto je jedna z mála recenzí, kde s paní Spáčilovou souhlasím. Tuším že jsou asi dvě nebo tři.

+2/0
1.11.2018 3:34

J40a14n30a 27S66t29e33h12l57í61k78o20v85á 6198171655818

na ČSFD 76% tak nevím ;-)

0/0
1.11.2018 10:27

Najdete na iDNES.cz