Diskuze

REAKCE ČT: Pořadí odmítnutých neděláme, nejsme sportovní redakce

Úplné znění odpovědi programové ředitelky České televize Kateřiny Fričové na stížnost scenáristky Lucie Konečné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

JuraT

10. 11. 2009 10:10
Také díky, paní Fričová

v dnešní době plné různých superstar,  muzikálových "profesionálů", v záplavě nových takyherců, takyautorů a dalších celebrit se ČT zatím nejúspěšněji (i když nikoli zcela) brání totálnímu marasmu a dekadenci v naší původní tvorbě na poli kultůry. Ale pozor - je to jen přibržďování dlouhodobého trendu...stádo neochvějně směřuje dál do plytkosti, láce a falešných emocí...slovy Těžkého pokondra : LIDI TO CHTĚJ !!

Chudáci naši potomci.

0 0
možnosti
GH

chestburster

10. 11. 2009 9:47
... pouze u jednoznačně kvalitních námětů ...

Dostal jsem se k této větě a mám pocit, že číst dál nemá smysl. Jen trapná otázka. Kdy se budou tyto pouze kvalitní náměty realizovat milá ČT? Já jen abych se toho dožil.

0 0
možnosti
P

pepeeno

10. 11. 2009 8:10
tak to je konecna .o)

Pani Fricova ja uricte nedekuju, protoze nejni za co..Postoj typu "Neprojevila zajem" svedci o ledascem a hlavne o "zkostnatelosti" lidi, kteri o necem v CT rozhoduji. O programove skladbe CT se radeji ani nezminuji, nastesti se me to tolik netyka, nebot CT nesleduji, tedy pokud se nechci pobavit nad tolik vychvalovanym zpravodajstvim ;-D To je nekdy opravdu estrada, bravo! Nejvic ale me boli, ze doma proste musim mit TV ci tuner, za ktery pak platim vam a podobnym..takze doufam, ze to zruseni poplatku vyjde, pak vam bude za co dekovat :-P

0 0
možnosti
VV

vaclav

10. 11. 2009 7:52
Paní Fričová , díky .

Díky Vám za alespoň trochu soudný postoj k takovýmto "autorkám". Přece není možné , aby ČT odvysílala takovéto "ujetiny" co prdukují zmíněné autorky. Alespoň troch držte úroveň přijaté dramatické tvorby. Zatím díky.

0 0
možnosti