Diskuze

KOMENTÁŘ: Díky, že jste mě znectili. Jak autorům anticen vypálit rybník

Do nudy ceremoniálů, kde vítězové děkují za poctu kolegům, rodičům a Bohu, může vnést šťávu dvojsečný institut takzvaných anticen. Zvláště když si pro potupu laureát statečně přijde, čímž se stane hodným potlesku, a v přímém přenosu si poví své, jak to při udílení Trilobitů předvedl Luboš Xaver Veselý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Vždyť král je nahý!"

S železnou pravidelností se opakuje doba, kdy sice všichni ví, že je to jinak, ale nesmí se to říkat nahlas. U nás to tak nějak +- jsou to roky s osmičkou na konci. (1948,1968,1988,2018,...). Ale ten, kdo má tu odvahu, a řekne jim to před tím než "to praskne" nahlas a veřejně do očí, je u ostatních hoden obdivu. Sice si to slízne, protože to říká v době kdy mu vládnoucí garnitura ještě může šlápnout na kuří oko, ale takoví lidé jsou hodni obdivu, a v průběhu historie jejich jména jistě nezapadnou..

0 0
možnosti

L.X. Veselému citron, panu Wollnerovi ocenění od US ambasády.

0 0
možnosti

Me osobne prijde xaver jako totalni kreten, ale koukam, ze ho lidi maji radi. Trochu me to prekvapilo.

0 8
možnosti

mě osobně přijde jako úplně normální pohodovej člověk, kterej, když do něj nikdo hystericky nekope, tak do dotyčného taky nekope

pokud takovej pohodar a klidas nekoho tak vyprudí, že vleze na idnes a zacne hned nadávky, tak si po právu říkám, co se dotyčnému asi urodilo v hlavě tak bolavého, že si musí takto ulevit

13 0
možnosti

Koukam, ze skuzka kazdeho rezimu Spacilova si nasla dalsi dno.

0 9
možnosti

Neřekl bych, že jim vypálil rybník. Ale na jeho cílovku to může tak působit, ovšem na tu působí kdeco.

Luboš Xaver Veselý dělal rozhovor s Klausem mladším a na závěr řekl, že Klaus má jeden hlas jisty. Klaus mu za něj poděkoval. Xaver neprotestoval. Později se Xaver vymlouval, že neřekl, že měl na mysli jeho hlas. Trapné...:-( V každém případě to tak vyznělo a politická reklama to byla. To je ta nezávislost v pojetí jeho cílové skupiny obdivovatelů? Té které tak vadí ČT.

Následně Klaus junior prosazuje Xavera do Rady ČT. Jenže ho tam musí někdo nominovat. :-/ A udělá to NEZISKOVKA, která má blízko ke Klasovi mladšímu. Snadno pochopíte tu aktivní partičku, co všude Xavera chválí a napadá všechny, co ho kritizují. Zjistíte, komu dalšímu fandí. Z jiných komentářů, profilů apod. Nejsou až tak početní, jak by se zdálo, prostě jsou aktivní. "Hlasitostí" vytváří dojem, že je jich víc.

2 5
možnosti

J75a18n 85J77i64r24k40a

1. 2. 2020 23:55

Jeho cilovka proste takto uvazuje. Jeho cilovka ma pocit, ze ONI jsou na jedne spolecne strane barikady a na te druhe strane barikada je zase ta druha polovina. A protoze to takto vidi, tak vse hodnoti na stupnici "nase strana VYHRALA, takze druha strana PROHRALA, a proto my slavime a ta druha strana ma "protazene xichty"!" ("Protazene xichty" je takove jejich oblibene souslovi.)

Jaksi nedokazi prijmout, ze na druhe strane neni nejaky sesikovany blok, ale velice ruznoroda skupina lidi s velice ruznymi nazory. Nekdo spis malinko doleva, jiny uprostred, dalsi vpravo. Nekdo verici, nekdo neverici, nekdo spise konzervativni, nekdo liberalnejsi.

Ilustrativnim prikladem tohoto zpusobu chapani sveta je nejaky pan Jaroslav Došek o neco nize, ktery pise: "Já ho (pozn. Xavera) až do té anticeny neměl moc rád. Ale teď už je mi celkem sympatickej. Asi o to těm pseudointelektuálním šmudlům šlo?"

Tito lide to proste vsechno berou na linii Sparta / Slavia. Neni pro ne snadne pochopit, ze kdo neni Sparta, ten neni automaticky Slavia, ale i Bohemka, Banik, Dynamo, Teplice...

1 0
možnosti

Servilní patolizal udělá vše pro to aby se dostal do mediální rady

3 8
možnosti

V43a37š84e19k 43Ř52í83h92a

31. 1. 2020 19:24

Popravdě mi celý článek přijde zbytečný, čekal jsem něco jako recesisticky a vtipně pojatou reakci a on z toho vylezl jen plátek jak si kopnout do české televize. No co i tak lze plnit zadání Bureše.

2 14
možnosti

Čím to je, pane Řího, že nejvíce se kope do Babiše v novinách, plnících "zadání Bureše"?

3 0
možnosti
Foto

K32a33r42e69l 55S43e69i96d58l

31. 1. 2020 18:44

Díky za věcný a vtipný komentář. Pobavil jsem se.:-)R^

2 0
možnosti

Souhlas s komentářem paní Spáčilové. Další psaní kolem této kauzy pokládám za zbytečné. Vyzněla ve prospěch pana Veselého

7 0
možnosti

Souhlas s komentářem paní Spáčilové. Další psaní kolem této kauzy pokládám za zbytečné. Vyzněla ve prospěch pana Veselého

0 0
možnosti