Diskuze

ANKETA: Vyšší postava, větší knír. Je to pořád ten náš Hercule Poirot?

Miluje lakýrky, dobré jídlo a sladké likéry. Odmítá honbu za stopami, raději zapojuje šedé mozkové buňky. A je hrdý na mocně navoskovaný knír, jenž v novém návratu ještě povyrostl. Hercule Poirot zase vyšetřuje Vraždu v Orient expresu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

David Suchet je pro mě jediným možným Poirotem. Přes to vlak (ani Orinet expres) prostě nejede!!!

12 0
možnosti

P58e45t98r 62Š41k89o14d82a

6. 11. 2017 14:40

Poirot jedině Suchet. Viděl jsem i nějaký díl s Ustinovem a prostě ne, ten mi tam neseděl. Díly se Suchetem byly navíc mistrně natočeny, proto se na to taky dobře dívá. Nově natočený díl s Branaghem se podle ukázek zdá být něco přesně ve stylu dnešních filmů, tj. především na efekt, šokové scény, akce, apod. A je mi úplně jedno, že tam hrajou známí herci, srovnávat nehodlám, nechci si kazit dojem.

6 0
možnosti
MS

To zase bude slátanina - asi jako když to s Ustinovem posunuli někam do 70. let...8-o8-o8-o

0 0
možnosti
TK

Ta anketa je totálně k ničemu. Jako z toho, co paní Mirka napíše, mám poznat, jestli je Branagh dobrým Poirotem? Film jsem logicky ještě u nás vidět nemohl, takže na nového představitele si názor udělat nemůžu. I.e. logicky musí v anketě zvítězit ten představitel, který je u nás i světově nejznámější, tedy Suchet.

Kenneth Branagh je ale dobrý herec a skvělý režisér, takže jeho Poirota předem rozhodně nezatracuju. A ten knír má přesně takovej, jak jsem si ho představoval, když jsem poprvé Poirota četl.

5 0
možnosti
OU

Já doporučuju tohle: https://www.youtube.com/watch?v=JW-bgw-Wb04.

Mám rád, samozřejmě, i normálního Poirota, knižního i televizního, ale tohle je jedna z věcí, které se nevidí každý den. Samozřejmě, svým způsobem to je blbé, ale určitě ne tak, aby to bolelo. "Poirot" je svéráz zase jiným způsobem, a troufám si tvrdit, že scénář to má zajímavější (nikoliv nutně lepší): zvláěť druhý díl, než tenhle Branagh...

Samozřejmě, pokud vám to bude připadat mimořádně nekoukatelné, přepněte, lepší to nebude. Ale spoustu lidí to bude bavit, zase jinak...

0 0
možnosti
MP

Suchet jedině jako arabský terorista

5 16
možnosti
VH

V59í60t 39H21o77u56d72e26k

5. 11. 2017 19:58

Vždycky když ho zahlédnu, hned vidím Kurta jak zachraňuje Boeing. ;-)

7 0
možnosti
PV

Mám rád jako Poirota Sucheta a Ustinova. Ten Finney mi bohužel připomínal Adolfa Hitlera :-) Na nového Poirota jsem zvědav, obsazení vypadá zajímavě, ale ten knír je nějaký podivný...

4 0
možnosti

Já mám moc ráda KB jako herce i režiséra, ale tady se mi zdá, že to s tím knírem hodně přehnal, spíš by se to hodilo do pohádky, ale ne do detektivky; takhle bude podezřelým Poirot jen pro smích!!!

0 0
možnosti
Foto

E43r32i61k 87A90r59n72o37l76d

5. 11. 2017 12:55

Pokazili mi nedelu! Na ten film do kina nepôjdem. :D

2 0
možnosti
MB

Ten kdo pořádně četl Agáthu Christie, tak musí odhalit, že Suchet je spíše parodie detektiva Poirota. Ovšem 99 % zná jen ty fimy, které jdou na ČT v téměř nekonečné sérii a proto to Suchet vyhraje.

1 35
možnosti
EK

Jaká parodie ? David Suchet dostal pro roli Poirota svolení od vnučky Agathy Christie a sám David Suchet pro roli celého Poirota PŘEČETL a všechny příběhy velmi dobže zná ! Takže si tu "parodii" nechte pro sebe !!! Jestli je něco problematického a mám příliš variant tak je to Slečna Marplová.

34 0
možnosti
MH

Jak to vyplývá z ankety - jedinej Poirot byl Suchet.

22 0
možnosti