Diskuze

Vietnamci jsou někdy maloměšťáci a pokrytci, řekla Špetlíková Za scénou

Do kin vstupuje film Miss Hanoi, ve kterém hlavní roli začínající vietnamské policistky ztvárnila Ha Thanh Špetlíková. Film podle ní komunitu vykresluje pravdivě a s ostrým humorem. Ten ji samotnou neuráží, některé vtipy dokonce pochází z její autorské dílny. Sama má na Vietnamcích nejméně ráda pokrytectví a maloměšťáctví, prozradila v pořadu Za scénou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vietnamci jsou malomestaci a pokrytci? Tak uz vim proc tu tak zapadli;-D

0 0
možnosti

Skoda, ze natocila jen zase dalsi kriminalku :-(

0 0
možnosti

To jsou nekdy vsichni:-)

1 0
možnosti

J58i43ř32í 66A45l42e56x63a

9. 8. 2018 19:39

Tak před chvílí soudruh cenzor zrušil diskusi u článku o tom, kterak pes napadl cikánské děti, které ho týrali. Cikáni pak zmlátili majitelku toho psa. Prý tam bylo mnoho nenávisti.

Jestlipak by se stalo totéž, kdyby místo cikánů šlo o Vietnamce? Jsou si u nás opravdu všechny národnosti rovny?

Nebo je to Bojové cvičení na téma "Až sem přijdou muslimáci"?

Rv

2 2
možnosti

Rozdíl mezi čechy a vietnamci není žádný větší, jen určitý rozdíl je mezi ostravákem a vietnamcem... Vietnamec na rozdíl od ostraváka mluví česky a má práci (starý vtip:-).

18 0
možnosti

Ti, co se tu už narodili a chodili tu do školy, ti ano. Ale Vietnamci v první generaci často nedokáží ani po X letech dát dohromady souvislou českou větu.

1 0
možnosti

Ještě větší sranda je, že tyto věci vycházejí v rtubrice kultura, jaký je tedy význam tohoto slova, neměla by to být rubrika BALAST nebo tak něco ??? ;-D;-D

0 8
možnosti

Paní Špetlíková je zbytečně kritická tam kde nemá. Vietnamci v Česku jsou stejní lidi jako zbytek národa. Pán bůh za ně. Lepší než nějaké utěrky, které se nikdy nepřízpusobí a pracovat nebudou.

13 1
možnosti

vsak cesi jsou v pokryteckem malomestactvi prebornici, na to poukazovali uz obrozenci...

1 1
možnosti