Brosnan se dopisem rozloučil s Bondem

  • 6
Zatím poslední představitel nepřemožitelného agenta Jamese Bonda -irský herec Pierce Brosnan - se stylově rozloučil se slavným špionem a svými fanoušky. Na internetových stránkách uveřejnil dopis na rozloučenou. Nedostal totiž nabídku hrát Bonda i v dalším pokračování série.

"Chtěl bych poděkovat všem, kteří jste mě loni podporovali v mém úsilí hrát dále Bonda," napsal herec. Média spekulují, že tímto gestem dal konečné sbohem hrdinovi, kterého v posledních deseti letech ztvárňoval.

"Byla to dekáda mého života, která mi přirostla k srdci a na kterou nikdy nezapomenu. A vy, milí přátelé, jste po celou dobu stáli při mně. Velké, velké díky," uvedl Brosnan v dopise.

"Všechno jednou skončí a je nutné se smířit s rozhodnutím a vyrovnat se s ním dávkou nadhledu a vědomím, že jsem odvedl práci podle svých nejlepších schopností," dodal herec.

O novém snímku z dobrodružné řady se zatím mnoho neví. Do tisku prosákl jedině název filmu - Casino Royale. Podle spekulací by se mohl stát Brosnanovým nástupcem Ewan McGregor, Clive Owen, nebo Jude Law.