Diskuze

Beckhama lákají do filmu, hraje prý jako Johnny Depp

Ten film znají hlavně fotbaloví fanoušci, momentálně o něm ovšem mluví nejen oni. Vítězství, snímek Johna Hustona z roku 1981, v němž excelovaly fotbalové i nefotbalové hvězdy, by se měl totiž dočkat remaku. A nejen to: na plátno možná přitáhne i samotného Davida Beckhama.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milan_Seliga

8. 4. 2010 21:00
To je invence :)

Popis filmu vítězství zdál se mi povědomý a hle, on to opravdu je čistě zkopírovaný text distributora :) možná by to chtělo místo slečny Spáčilové zaměstnat cvičenou opičku, copy/paste zvládne stejně dobře a třeba vloží i vlastní názor místo názoru jiných + názoru opačných tomu, co má matka.

0 0
možnosti

Supersonic_Snail

8. 4. 2010 20:27
No tak teda...

...ještě že jsem si ten článek nakonec přečet a zjistil jsem, že Beckhama přirovnával k Deppovi jakýsi komik. ...já už se chtěl rozčilovat...;-D

0 0
možnosti

dr_dlaha_strikes_back

8. 4. 2010 19:36
spis by meli angazovat jeho starou...

...v nakem pornaci ;)

0 0
možnosti

Želvoun

8. 4. 2010 16:58
herci

Jo, ve fotbale najdete herců hodně.Ty výkony co často předvádí, to bejvá na oscara! Jeden vedle druhýho jsou zralý na holywood :)

0 0
možnosti

Wydlak

8. 4. 2010 16:28
Jo, hraje jako Johny...

ja ho teda nikdy nevidel kopat, ale mozna nekdo jo...

0 0
možnosti

martin077

8. 4. 2010 16:07
...

Ten film znají nejen hlavně fotbaloví fanoušci. Ten film je celkem špatnej, ale obsazení je famózní. Moore, Pelé...prostě paráda. Rád na něj koukám, i když stojí za starou bačkoru ;-)  Becks by tam mohl hrát, to by byla paráda, ale nevím co Vinnie Jones, ten možná tak nějakýho příslušníka SS;-D Ta role by mu sedla perfektně.

Mimochodem jak to vypadá s tím českým projektem, kde se měl předávat nějaký pohár a měl s ním přiletět David Beckham vrtulníkem a měli tam hrát tuším Pavel nedvěd s Karlem Poborským???

0 0
možnosti