ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Martin Veselý, MAFRA

Opilý muž mlátil ženě hlavou o autobusovou zastávku, pak ji zkopal

  • 4
Karlovarští policisté stíhají třiadvacetiletého muže z Ostrova, který brutálně napadl svou přítelkyni na autobusové zastávce v Karlových Varech. Ženě mlátil hlavou o stěnu zastávky a pak ji na zemi zkopal.

Incident se odehrál na začátku srpna v noci. Muž i žena se nejprve pohádali.

„Muž v podnapilém stavu své přítelkyni několikrát udeřil hlavou o stěnu autobusové zastávky. Poškozená žena se snažila z místa utéct, přičemž volala o pomoc,“ popsala krajská policejní mluvčí Eva Valtová.

Křičící ženu zaslechl někdo z kolemjdoucích a hned zavolal na policii. Mezitím ji ale agresivní muž doběhl a povalil na zem, kde do ní několikrát kopl.

„Po příjezdu hlídky na místo byl muž převezen na místní služebnu k provedení procesních úkonů. Žena byla se zraněním převezena do nemocnice k lékařskému ošetření s následnou hospitalizací,“ doplnila k případu mluvčí.

Muže kriminalisté nyní obvinili z ublížení na zdraví a výtržnictví, za což mu hrozí až tříleté vězení.

Na stejnou dobu může jít do vězení další muž z Jáchymova, který se policistům zpovídá z ublížení na zdraví. Ten napadl svou družku v polovině července, taktéž v Karlových Varech.

„Po slovní rozepři ženu několikrát udeřil a kopl do hlavy. Zraněná následně vyhledala lékařské ošetření,“ řekla Valtová.