Diskuze

Osm na jednoho. Útočníci zbili muže na ulici, zlomili mu čelist i zub

Parta osmi útočníků na Chebsku se na ulici uprostřed noci pustila do muže, který kolem nich procházel s přítelkyní. Násilníci ho brutálně zbili a utekli, ženě nic neudělali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Já si počkám na verzi Romea.cz, ta jediná bude zaručeně pravdivá a objektivní. Určitě je s přítelkyní rasisticky urážel, potom na ně vytáhl z kapsy kulomet a oni se jen bránili.

2 0
možnosti
JN

Úplně nejhorší je, že jsem měl po přečtení první poloviny nadpisu jasno. Ach jo, ty moje předsudky.

7 0
možnosti
JM

že vím, kdo to byl. :) proč se to neuvádí? aspon mladíci, to každý pochopí. i když už to zrovna mladíci nebyli.

2 0
možnosti
MT

"mladíci" se uz povazuje za rasisticky koment a nasleduje ban.. 8-o

0 0
možnosti
LP

To jsou hrdinove, to jsou páni. Zmydlit na to se cejti, ale nest za to odpovednost to uz zase takovy hrdinove nejsou. Tfuj a jeste si odplivnu , tfuj.

1 0
možnosti
OK

Konstatuji, x expertů za x peněz akorát utvrdilo etnikum v jejich vrozeném názoru že jezdit „načerno“, nepracovat, nechodit do školy, odejít z obchodu, restaurace bez placení, vzít si něco co sami nemají nebo se dá směnit někomu jinému, drogovat je normální. Neodpovíš na slušný pozdrav(dej cigáro), sražení na zem a kopance Programy na začlenění jsou pro ně náročné a nepochopitelné od poslední doby ledové a hurá akce nemůžou na jejich chování a vyjadřování mít vliv. Pro censora: Lituji těch 8 hodných lidí že utrpěli ztrátu paměti a zhmožděniny palců u nohy.

Začleňování = beztrestnost!!

6 0
možnosti
PT

Btw. ta stínohra na ilustračním snímku by vypadala jinak, oni byli neviditelní.

0 1
možnosti
MV

Je třeba najít takovou formu trestu, která bude odstrašovat. Je ovšem riziko, že nás pak někdo obviní z porušování lidských práv a uvalí na nás sankce.

4 1
možnosti
MT

Jediny kdo nas obvini "z porušování lidských práv" je EU, EK, UN, Amnesti Interntional a par pochybnych neziskovek ktere vsechny spolecne vytvorila demokratura. Rv

0 0
možnosti
Foto

Chodit kolem druhé ráno po Aši si říká samo o sobě o průšvih. Kdo to tam zná tak to ví. Aš již dávno není bezpečným městem a podivné živly si z ní v noci udělaly svůj rajón. Všichni nejspíše tušíme o jaké lidi šlo. A vzhledem k tomu, kde se tyhle noční podniky v Aši nacházejí se ptám co dělala městská policie? Nebo se městský rozpočet hodí jen jako kasa pro exčleny ODS?

1 0
možnosti
JP

Napsal bych to jinak, ale ...

Asi by bylo dobré si v rámci sportu zacvičit s každým z nich jednotlivě. Tím cenzore nikoho k ničemu nenabádám.

1 1
možnosti
MC

Osm na jednoho? Už není potřebné vysvětlení kdo to byl. Jediné co mne zaráží, že se nepíše zda byl oloupen a tak šlo z vysokou pravděpodobností o rasistický útok kvůli odlišné barvě pleti.

5 1
možnosti