Diskuze

U horního nádraží v Karlových Varech se nově začne platit za parkování

Vrcholící přerod karlovarského horního nádraží v dopravní uzel se standardy 21. století přinese i jednu nepříjemnou změnu. Zatímco dosud motoristé pod nádražím parkovali zdarma, po dokončení úprav zde vznikne prostranství zařazené do systému placeného stání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V textu je že chodci to budou mít blíž. Tak jim to rozhodující činitelé trochu prodlouží. Pro jízdenku nahoru do prvního patra a pak zpátky dolů do podchodu a na vlak spodem a znovu nahoru. Už se zjistilo, který "inteligentní" papaláš to schválil?

3 0
možnosti

Je to sice absolutně nevyhovující, obtěžující a nepraktické, ale určitě to vypadá hezky! A navíc - ať se cestující trochu proběhnou. Stejně je dokázáno, že se hýbeme čím dál míň.:-P

0 1
možnosti

V Praze chtějí na hlavním nádraží mít revizory (průvodčí) kteří budou smět kontrolovat platné jízdní doklady lidé si zde často zkracují cestu z/na náměstí Winstona Churchilla a to se SŽDC přestává líbit. Dokud zde nebude zajištěn bezpečný přechod a podchod tak je to zakázané denně mezi 5:30 až 23:00 hodin však bylo zvažováno umožnění bezpečného přechodu s ostrahou nebo světelnou signalizací.

0 2
možnosti
Foto

jak to souvisí s tímto článkem ?

4 1
možnosti