Diskuze

Třicet tisíc poštovních holubů vyrazilo na trať Katovického memoriálu

Více než třicet tisíc holubů odstartovalo v neděli ráno do prestižního závodu poštovních holubů Katovický memoriál. Startovalo se tradičně na úsvitu dne z letiště v Krajkové na Sokolovsku. Už před rozedněním tady stála řada čtrnácti kamionů s opeřenými závodníky. Na východě začínalo svítat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Já tomu nerozumím, ale je možné, že se takový poštovní holub staví na občerstvení? Totiž, asi v 11 dopoledne přiletěl na naše krmítko venku obrovský holub, nádherný, dva kroužky měl, na každé noze jeden, červený a bílý tuším. A zobal mi z ruky semena pro venkovní ptactvo. Já myslela, že lítají zu furt.. Každopádně milá návštěva...

0 0
možnosti

Doufám, že trasa nevede nad mým autem...

0 1
možnosti
MC

Jednou jsem našel na dvorku ptačí nohu s kroužkem. První, co mi napadlo bylo, že nějakému chovateli papoušků jeden uletěl a dopadl špatně. Ale druhá myšlenka byla, proč by kroužkovali ptáky chované v kleci? Tak jsem sedl k počítači, zadal údaje z kroužku a jeho barvu. Skončilo to mým e-mailem majiteli holuba ze Slovenska. Vím, že když někdo věnuje péči živým tvorům, i jako zde zmiňovaný Otík, tak mu asi taky na nich záleží. Takže i za smutnou informaci mi byl vděčný.

0 0
možnosti
ZD

Zúčastnil se i János Bán (Otík)

0 1
možnosti
MB

30 000 holubov = 100 otravenych dravcov .... zial, je to cca tak a je to smutne

0 3
možnosti