Dálnici D6 uzavřela hromadná nehoda. Jedno auto skončilo na střeše, další v příkopě. (27. ledna 2024) | foto: HZS Karlovarského kraje

D6 uzavřela hromadná nehoda. Jedno auto skončilo na střeše, další v příkopě

  • 6
Dálnici D6 u Kynšperka nad Ohří ve směru na Karlovy Vary v sobotu dopoledne uzavřela nehoda několika aut. Jedno skončilo na střeše, další jsou v příkopě. Při nehodě se zranilo pět lidí, informoval krajský policejní mluvčí Jan Bílek. Podle mluvčího hasičů na místě havarovala čtyři auta. Kolem 14:30 je dálnice byl provoz obnoven.

Na místě v současné době zasahují složky záchranného systému. Dálnice je ve směru z Chebu na Karlovy Vary uzavřena.

„Na dálnici D6 před sjezdem na Šabinu zasahujeme u dopravní nehody čtyř osobních aut. Celkem je pět zraněných osob,“ upřesnil mluvčí hasičů Martin Kasal.

Na vině je zřejmě kluzká vozovka. V Karlovarském kraji se místy na silnicích vyskytuje námraza. Teploty se v noci dostaly několik stupňů pod nulu, navíc vane velmi studený vítr. Dálnice u Kynšperka jsou častým místem, kde se za podobných podmínek stávají dopravní nehody.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,