Diskuze

Hlavní je brát lidi jako lidi a ne jako kusy, říká sestra z hospice

Zdravotní sestra a pečovatelka Oblastní charity Pelhřimov Anna Řádová se probojovala do finále Národní ceny sociálních služeb v kategorii Pečovatelka roku. Ona sama neumí žít bez toho, aniž by pomáhala ostatním.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzácný člověk,obdiv a úctu takovým ,kteří pomáhají ostatním v nelehkých situacích.

0 0
možnosti

Pani Řádová, moc vas obdivuji. Klobouk dolu. R^

2 0
možnosti

Tohle je aspoň článek o člověku, který si zaslouží opravdovou úctu a obdiv. Tato paní dokázala něco, na co může být pyšná a je velká škoda, že se to nedá říct o všech sestrách např. na LDN / osobní zkušenost / . I ty rodiny mají můj obdiv. Zažila jsem si to a je to pro rodinu psychicky často devastující, zvlášť když už druhý z partnerů je také nemocný a na vše nestačí, děti chodí do práce, mají svoje děti a starosti. Děkuju paní za to co dělá a hlavně za to, co do toho dává! Až to bude aktuální/ doufám, že za dlouho/, také chtěla mít takového člověka u sebe.:-)

8 0
možnosti

Zajímavý rozhovor. Paní má můj neskonalý obdiv a přála bych si, aby takových jako ona bylo ve zdravotnictví mnohem víc. A každému, kdo by tuto těžkou práci dělal s láskou a lidskostí, jako paní v rozhovoru, bych přála odpovídající fin. ohodnocení.

12 0
možnosti