- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Na guláš potřebuji 1/2kg masa. Je to taková hromádečka. Jak bude velká hromada 1/2kg třeba červu? A v čem tu hromadu zpracovat na guláš? V koltli ve vývařovně? Nebo se to zcvrkne do normálního hrnce?
Zkoušela jsem cvrčky a sarančata. Docela dobrý, jen ty nožičky trochu lezly do zubů. K červům mám trochu odpor, ale možná bych je nakonec dala.
Co teda nikdy, tak ta tarantule, to fakt dám radši na ten kanibalismus.
Fuj,pavouka tedy opravdu ne,už jen ta představa té náplně je k zblití.
Ano, stejně jako pojídání výkalů, přejetých koček a pod.
Z četnosti článků na téma potrava z hmyzu nabývám dojmu, že Agrofert připravuje nějaké hmyzí velkochovy.
Afrika se potýká s výrazným nárůstem nadváhy a obezity.
Tam žádnou mentální bariéru nikdy neměli a přesto všichni horují pro hamburgery a podobné výdobytky konzumní společnosti. nějak to s tím hmyzem nefunguje...
Ja to panu kuchari neberu. Nekdo si radeji zkousne pavoucka. Proti gustu zadny disputat. Ja radeji cabajku, chleba. Zaliju to pivkem a taky to de.
Je to chuťově hnusné, obsahuje řadu nestravitelných a přímo škodlivých látek , dobrovolně to bude jíst jen blbec. tak že ano brání tomu mentální bariera.
Nejdříve bych prosila vykuchat a umýt tomu nohy.... Pak možná konzumaci zvážím