Creme de la Creme
Žádný seznam nejlepších pražských zmrzlináren není kompletní bez Creme de la Creme! Víte, kdo má její úspěch na svědomí? Říkají mu „pan Zmrzlinka“, jmenuje se Honza Hochsteiger a je to jednoduše mistr zmrzlinář! Aby taky ne, když se učil od těch nejlepších v Itálii! Přijďte ochutnat tradiční i netradiční příchutě (třeba levandulovou nebo mangovou s chilli) zmrzliny vyráběné původními řemeslnými historickými postupy. Vyhlášenou zmrzlinu si teď můžete dát nejen v Husově ulici, ale nově od dubna i na Národní třídě. Třikrát hurá!
Otevírací doba: každý den 11-23
?taken-by=cremedelacremepragueParlor
Chcete si dát tak trochu netradiční zmrzlinu? Zkuste zmrzlinový sendvič v Parloru v Karlíně! Můžete si ho poskládat přesně podle svého gusta! Základem jsou dva kousky cookies, které si v Parloru denně sami pečou – na výběr máte ze 6 druhů! Pak si už jen stačí vybrat zmrzlinu a topping a zmrzlinový sendvič je na světě! Kromě zmrzliny si tady můžete dát i kávu, víno, koktejly, něco dobrého na zub nebo tady až do 13 hodin posnídat.
Otevírací doba: pondělí, úterý a neděle 9-20, středa-sobota 9-22
?taken-by=parlorcafeZmrzlinář
Až vás přepadne neodolatelná chuť na vynikající zmrzlinu a zrovinka se budete pohybovat na Vinohradech, zaskočte do Slezské ulice ke Zmrzlináři. Věří tady v dokonalou zmrzlinu, prvorepublikové recepty, kreativní přístup a hlavně v čerstvou zmrzlinu bez chemie. Jak vypadá jejich nabídka? Každý den tady najdete 4 základní a nejoblíbenější druhy – čokoládu, vanilku, jahodu a pistácii. A k tomu dalších 12 druhů, které se obměňují. Na své si tu přijdou třeba i vegani, pro které je připraveno 6 druhů sorbetu. Aktuální nabídku najdete na webu.
Otevírací doba: každý den 13-19
?taken-by=zmrzlinar.cz