Diskuze

Bílá věž v Hradci Králové by mohla dostat sítě proti sebevrahům

Radnice v Hradci Králové uvažuje o instalaci zábran na ochozu Bílé věže. Renesanční památka zažila za poslední necelé dva roky už tři sebevražedné skoky z výšky téměř 50 metrů. Naposledy se tam v pátek odpoledne zabil 43letý muž.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Když dají sítě na jednu věž, budou sebevrazi skákat z jiné. Kdo se chce zabít, ten si cestu najde, spíš by se měla konečně povolit eutanazie, aby každý mohl odejít ze světa důstojně, bezbolestně a především aniž by tím obtěžoval okolí.

0 0
možnosti
MG

Ono nejde o to, zabranit jim v sebevrazde, ale zabranit jim, aby to delali dopadem mezi lidi na ulici.

0 0
možnosti
AB

Mám tomu rozumět tak, že se budeme z věže do okolí dīvat skrz siť?

1 0
možnosti
MG

No jenom ti, kdo nahoru vylezou az pote, co bude sit nainstalovana. Takze si pospeste.

0 0
možnosti
VK

Spíše by se měli zajímat o to. Proč tolik lidí chce ukončit svůj život. Jedná se o problém hlavně ekonomický finance. Pokud někdo nestačí platit nájem, nebo se dostane do dluhů, většinou už z toho není návratu k normálnímu životu životu. A pokud je do toho zainteresovaná exekutorská agentura posvěcena státem a soudem, teprve ne. Může za to naše kapitalistická společnost, kde vše je dnes jenom o penězích. Nic jiného stát a orgány nezajímá. Stoupá hodně lidí bez domova, to je vizitka EU. a jednotlivých států. Každý nemůže z mnoha důvodu vydělávat miliony, bohužel směšné platy a důchody k těmto sebevraždám jenom nahrávají na smeč sebevrahům. Když člověk neví kudy kam, nikdo se o jeho osud nezajímá, zůstane třeba úplně sám, co mu zbývá. Žít na ulici, a radovat se ze svobody tisku, slova, a svobodného slova v rozhlase které už dávno není? Nad tím vším by se měli zamyslete státní orgány, a hlavně občané, protože z rozhlasu se o nespokojenosti ke zřízení ve kterém žijeme se nedozvíme nic. Prostě cenzura, lidé už do rozhlasu svobodně po telefonu říci nemohou. Většinou se takovým občanům spojení přeruší. Zajímavé, že.

3 0
možnosti
JM

J66a97n 45M13o29l69n39á61r

7. 2. 2018 12:46

Za socialismu bylo sebevražd více,ale že by za to mohl kapitalismus?

No, hlavně, že máme Zemana na dalších 5 let co se staral a bude dál starat o blaho lidí jak sliboval. Nebo to zase svedeme na Havla?

https://www.expres.cz/milos-zeman-za-exekuce-si-muzete-sami-dwi-/zpravy.aspx?c=A170915_121321_dx-zpravy_Neos

https://www.czso.cz/csu/czso/sebevrazdy_zaj

0 0
možnosti