Diskuze

Řidič náklaďáku vjel do protisměru, naboural tři osobáky a obytný vůz

Na hlavní silnici I/11 u Kostelce nad Orlicí na Rychnovsku se ve středu odpoledne srazil nákladní vůz se třemi osobními auty a obytným vozem. Jedno auto skončilo převrácené na bok. Pro zraněnou ženu přiletěl vrtulník, další čtyři lidi odvezly sanitky na vyšetření do nemocnice. Místo bylo kvůli nehodě asi tři hodiny neprůjezdné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

"K nehodě došlo tak, že 22letý řidič nákladního vozidla DAF se pravděpodobně nedostatečně věnoval řízení, přejel do protisměru"

Vzhledem k počtu účastníků nehody bych mu dal k dobru obecné ohrožení. Škoda za miliony, vzhledem k vrtulníku tam bylo asi i těžké zranění a to všechno díky "nepozornosti".

3 0
možnosti
PV

Článek je naprostý - nic neříkající blábol .

Co jsme se dozvěděli ? - stala se nehoda několika aut a několik lidí bylo zraněno a policie zavřela silnici - a co třeba napsat jak se nehoda stala ?

0 5
možnosti
ŠT

Píšu za redakci. K větším nehodám, kdy je třeba uzavřen průjezd, vydáváme článek, protože je to i informace pro řidiče. Hodinu až dvě od nehody, kdy jsem se na policii obracela, se nedá očekávat, že už přesně sdělí, co se stalo, protože na místě nehodu teprve dokumentovali. Článek pravděpodobně budeme aktualizovat - právě o tu příčinu. Děkuji za pochopení.

7 0
možnosti