Diskuze

Dům Pilot 1 naštval největší hradecké sídliště, projekt může padnout

Stovky obyvatel hradeckého Moravského Předměstí protestují proti výstavbě polyfunkčního domu Pilot 1. Lidé z největšího sídliště v kraji jsou obzvlášť citliví na poslední ostrůvky zeleně, respektive jejich zaplavování betonem. Město slíbilo jednat o možném ukončení projektu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Pan architekt Gebas uvádí, že bonusem bude více parkovacích míst. Tak snad se to povede. Protože u jiného jeho projektu, bytový dům Taraby, mají obyvatele evidentně míst nedostatek.

0 0
možnosti

Jo, míst bude víc, ale pouze v absolutním počtu. Při přepočtu na obyvatele si pohorší.

Pro lepší pochopení: teď tam bude 1000 obyvatel a mají 500 míst, postaví baráky, které přitáhnout třeba dalších 200 lidí, ale míst přibyde jen třeba 20

0 0
možnosti
VK

Hradec je v posledních třech desetiletích městem přívětivým pouze pro investory. Obyvatelé města jsou jeho představitelům dlouhodobě ukradení a podle toho vypadají seznamy nezrealizovaných investic ve městě. Nikdo s nikým nekomunikuje, nevysvětluje, ani neposlouchá relevantní námitky.

1 0
možnosti
DT

D97a24n55i76e90l 65T46y36č

29. 7. 2020 11:33

On by si v dnešní době v Hradci Gočár ani neškrt. Stále se všichni oháněji,, salónem rebubliky,, a nevědomky tady (ne) budujeme skanzen.

1 0
možnosti
MS

U nás se automaticky protestuje proti všemu - proti jakémukoliv rozvoji;-€

Pokud chtějí hodně zeleně, tak proč jsou ve městě? Města mají být kompaktní s malými parčíky a větší hustotou zastavění.

2 4
možnosti
ZH

Když o to právě je malý parčík.

2 0
možnosti