Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Z opičí obsluhy jsou hosté nadšeni, pro zoologa to má úroveň cirkusu

Obsluhující makak, oblečený jako číšník, přijde většině hostů nesmírně roztomilý. A tak si jich majitel restaurace Kajabukija v Ucunomiji, hlavním městě japonské prefektury Točigi, postupně pořídil dvacet devět. Nikdo neřeší, co to pro tato zvířata znamená a že už nikdy neprožijí plnohodnotný život.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Dle mého uchylarna prvního stupně.... a ve finále ji určitě ještě sežerou

1 0
možnosti
Foto

nechutne... za 1. chudaci zvirata... v kazde druhe zoo by se meli lepe a za druhe by mne zajimalo co na bo hygienik ktery prijde do takove restaurace,...... fakt uzasne ve 21 stoleti:-P

3 0
možnosti
JN

J47o38s81e20f 76N28o66v59á87k

22. 8. 2017 18:06

Tak asi lepší, než nuda v kleci v zoo.

2 4
možnosti
PV

Jestli nosí jen flašky a ubrousky v pytlíku, tak ok, ale jídlo bych si od něj nevzal, zábava nezábava. Bůhví, kde se předtím škrábal...

4 1
možnosti
PL

Japonci jsou hodně divní v různých ohledech (nebo se od naší mentality prostě liší). Pro mě je makak nejodpornější druh opice, takže mi na tom nepřijde nic roztomilého. Takový pes - vlčák nebo retrívr, který nese pánovi noviny se mi líbí víc.

3 0
možnosti
PH

P76e51t10r 44H43ů38l18e97k

22. 8. 2017 14:03

Jestli poroste minimální mzda stejným tempem i nadále, brzy se dočkáme opiček i v našich restauracích :-)

2 2
možnosti
MK

Co je to "plnohodnotný život"? Žít v džungli, bojovat o potravu, mít srst plnou parazitů a čekat, až ho sežere predátor?

8 3
možnosti
JP

Takže někteří černoši vlastně měli štěstí, že mohli otročit v Americe na bavlníkové plantáži

0 0
možnosti
Foto

Myslim, ze tyhle socializovane opicky proziji svuj zivot stastne se svym majitelem a zamesnavatelem a jeho hosty. Pohled na roztomilou opicku, ktera obcas neco prinese pohorsuje ale pohled na sedrenou servirku nebo cisnika nevadi?

2 4
možnosti
TK

Smutný. Dost smutný. :-(

9 1
možnosti
  • Nejčtenější

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Známe nejroztomilejší mazlíky dubna a výherce gurmánského krmiva za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  30.4 13:39

Je rozhodnuto. Víme, kdo vyhrál prémiové krmení pro psí a kočičí gurmány od Mountfieldu za deset...

K jahodám přidejte na záhon cibuli, ochrání je, radí přírodní zahradník

3. května 2024

Tím spíš, že spousta budoucích ovocných plodů letos pomrzla ve fázi květu, budeme zřejmě rádi za...

Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem

3. května 2024

Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...

V Praze se narodil orangutan a můžete ho hned vidět. Zoo má otevřeno do sedmi

2. května 2024  17:10

Zoo Praha má další pádný důvod k radosti. Ve čtvrtek krátce po poledni se tu narodil orangutan...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...