Diskuze

Tajemství dokonalé makronky. Česká cukrářka má zákazníky i v Ománu

Během tříměsíčního kurzu v Paříži se Tereza Gondková zamilovala do francouzské cukrařiny a na český trh vtrhla s makronkami. V této disciplíně rozhodně patří mezi tuzemskou špičku. Letos je doplnila o eklérky – tradiční francouzský dezert z odpalovaného těsta, z něhož se vyrábí i u nás dobře známý větrník nebo věneček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

jak může ta paní říci a redaktor uveřejnit "cikánská" čtvrť. slovo "cikán" je přeci zakázáno a zdejší korektoři na to dbají.

0 0
možnosti
NL

Šikovná paní, která se ve světě neztratíR^

0 0
možnosti
VR

je to super, jen se chci zeptat, aniž by to bylo důležité, je to lesba?

3 3
možnosti
Foto

Hezký příběh, ale dal bych na cukrovinky daň jako na cigarety a alkohol. Cukr je jed a cukr s mléčným tukem je zesílený jed..

3 4
možnosti