- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zkoušel jsem ten recept. Paráda. Fakt skvělá chuť. Kari pastu jsem nahradil směsí kari, cibule a česneku - orestovat se směsí.
Nevím, proč si redaktor vybral zrovna polévku z kukuřice, ta byla z celého menu nejslabší. Ostatní paráda.
Ach jo, kdo to říká, že nejlepší na noc je trocha zeleniny? Publikace pro ženy, které jsou prostě v počtech horší, a proto nechápou rovnici hodně papu + málo pohybu = hodně špeků. Naštěstí Zdeněk těm dietám zřejmě nepropadl. Ale v jednom s ním nesouhlasím, ani kdybych umíral hlady: s rozmixováváním polívek. Krémové výtvory byly populární koncem 19. a začátkem 20. století - inu, nechme je tam, pokud si nepřipravíme nějaké retro menu.
A posléze vemte tyčový mixer,rozmixujte to ať vidíte,co v tom je
Kukuřici z plechovky mám rád, ale z toho bych se pogrcal.
Tak tohle me teda neinspiruje vubec. Jeste snad tak bez tech cinskejch nudli, ty mi v tom prijdou uplne mimo.
Kari pasta, čerstvý koriandr, kokosové mléko bych měl, tak ještě tu kukuřici .
Jo super recept ... akorát na něho běžně mám doma tak maximálně ten olej ...
Není třeba se držet receptu do puntíku. Pokud místo vývaru použijete vodu a místo kukuřice párky, večeři z toho máte taky, a ani nemusíte mixovat.