- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Chudáci muslimové, kteří vepřové nejedí, kam se na něj hrabou ty jejich kozy! Škoda, že sobotní recepty se na "iprima" nezveřejňují.
Jak tohodle pana nemusim , tak vcera u me zabodoval. Polevkou pocinaje a pecenou kytou konce. A dobre si delal srandu z nejake pipiny z Jicina nebo odkud ohledne krajeni masa a zeleniny zvlast :-D
Paní Jana z Nového Jičína, zajímalo by mně jestli je skutečná, nebo je to jen Pohlreichův výmysl. Prý ho prudí za všechno.
Jste to, co jíte... a můžete tomu říkati, jak chcete!
Pohlreich a sulc z vepřových nožiček? Není to ten "kuchař", který uboze kritizuje kohokoli jiného než sám sebe jen za to, že používají k vaření levné suroviny? Ten člověk má plnou hubu keců o tom, jak ON musí naučit české lidi používat kvalitní suroviny a konzumovat lahůdky a najednou mu ani sulc z nožiček nesmrdí. Asi závidí, že jiným to nese(zatím), tak se holt přiživí taky... Ještě mi na videu chybí nějaké ty kočky, aby se procházely mezi surovinami, jako to udělal už při "šéfovi na grilu"...
Pro zasmání po Hruškově kuřecích kůžičkách je to dobrý, ale radši budu dál dělat obdobou paštiku z vepřové hlavy a nožky dám povařit psovi.
Rovnou uveďte, v jakém dílu kterého pořadu Pohlreich tvrdil, že se k vaření nesmějí používat levné suroviny. Ušetřím vám práci s hledáním - nikdy nic takového neřekl, sám naopak prezentoval řadu receptů z cenově dostupných surovin. Pokud si potřebujete vymýšlet záminky, jen abyste mohla někoho kritizovat, pak to vypovídá především o vás samotné.
Vepřové koleno vaří jen hodinu, než změkne? Tak to já kupuju asi tvrdé prasata nebo mám špatný hrnec.
Koleno zásadně do papiňáku na hodinu a půl.
To zase někdo objevil Ameriku. Sulc pojmenuji terinka a jsem světovej !!!!!!
Asi tak, ať už ho někde zakopou, pardon- naloží do země, světáka.