Diskuze

Bezpečný tatarák jako lahůdka bez desítek zbytečných dochucovadel

Tataráky, jak je známe z českých hospod, jsou podle šéfkuchaře Miroslava Kuchaře parodií. Ohromné množství dochucovadel naprosto přebije chuť nejjemnějšího masa, jaké můžete na hovězím najít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jste někdo zkoušel naškrabat 2 kila tataráku? :-P

0 0
možnosti

100 lidí= 100 chutí,kdyby to lidem nechutnalo tak si to nedávají,ať každý jí co mu chutná,další "odborník" co má pocit,že bez jeho rad tady umřeme hlady.

0 0
možnosti

V97i19l61é20m 55K30o51s

23. 8. 2013 23:10

Dělám to podobně jako kuchař z článku. Dávat do masa za 700 kečup, plnotučnou za 3,90 nebo ty Maggi sr...y je fakt buranství. Nikdy jsem to nechápal.8-o

1 0
možnosti

Máte recht - nejsem buran, tak si přece nedám na maso za 700 sůl za 4 koruny kilo. Kořením zásadně šafránem - to je to správné frikulínství :-P

6 0
možnosti

B56e91n 65P66a86v23k64a

23. 8. 2013 20:15

Tak takhle se mně tatarák vůbec nelíbí:-/

9 0
možnosti

1) správný český tatarák z českého býčka ze svíčkové či roštěnce 200g (tomu by měla odpovídat i obvyklá cena 150 - 180 Kč) se vždy škrábe, nikoliv mele 2) podává se správně nenamíchaný. Právě proto, aby byla cítit chuť čerstvého, nikoliv rozmraženého masa, jak je v česku zvykem 3) obvyklými přílohami jsou" čerstvé syrové vejce, sůl, cibule, pepř, hořčice a paprika, které si zákazník sám podle chuti namíchá, česnek a několik topinek smažených na sádle 4) olivový olej nebo sýr k českému tatráku vůbec nepatří. To je jako svíčková z vepřového...

10 1
možnosti

to není český tatarák, to je český blivajz Rv Fuj čuně !!!

0 9
možnosti

J39o32s50e32f 98K71l51a27t

23. 8. 2013 16:24

Mistře ze zbytku svíčkové by se dal udělat staročeský gulášek

0 0
možnosti

Co je konkrétně na tomhle tataráku tak extra bezpečného? Frťan na úvod? 8-o

1 0
možnosti

J23o39s34e91f 11K36l49a70t

23. 8. 2013 15:44

Takovou snůšku blbostí se se opravdu podaří přečíst málokdy.Nebo to odněkud někam překládal robot?

8 0
možnosti

Co je tohle proboha za větu? "Kuchař si kupuje hovězí maso z Argentiny, je tedy dobře odležené, tasemnice se nebojí, raději ho proto mele, aby dostal hrubší strukturu."

6 0
možnosti

To je ukázková věta, vystihující úroveň článku ;-)

7 0
možnosti