- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Co bych dal za dobry zebra, to reznicti diletanti co mam v okoli by meli mit zakazanou cinnost..
pokud mate v dosahu makro tak zkuste tam.tam je maji super
Tak - předvařit žebírka, to je úplný zločin. taky ta marináda v medu není moc dobrá, med při grilování karamelizuje a zhořkne.
To mám od šéfkuchařů, a je to pravda.
Med byt muze, ale zebra jen zatahnete a pak spis pecete na neprimym grilu..
roastbeef na grilu asi jako Vídenský kotlíkový řízek
Kdyz koupis to zoufaly mlety z krabice, asi to koreni nema co zkazit.. nicmene doma umlety skusny maso si to opravdu nezaslouzi..
Fakt nechapu, jak to vubec nekoho napadne poslat do redakce. Hamburger po stodvacate, naprosto nicim nezajimavy a domrveny nejakym instantnim korenim (ale zase chapu, ze bez toho by se to 'mlete maso' od reznika nedalo jist). Kridylka grilovana v podivne tomatove marinade, to podle me moc dohromady nejde. Roastbeef ok, ale ty ponozky v sandalech na fotkach, no presla me chut. Aspon ta veverka, ackoliv to neni o receptu, ale vyberu masa, je trochu zajimava.
Ježíš já četla v soutěži o gorily...
Tak borec si nechá ulít hovězí a potom do toho napere nějakou sr.goru z pytlíku a říká tomu hamburger.