Diskuze

Recepty v soutěži o grily: krásný roastbeef, ostrá křídla, žebra i špízy

V další víkendové části prezentace čtenářských receptů ukážeme inspiraci pro domácí grilovačky. Tentokrát se nám sešly různorodé recepty, ze kterých si vybere každý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

Co bych dal za dobry zebra, to reznicti diletanti co mam v okoli by meli mit zakazanou cinnost..

0 0
možnosti
MV

pokud mate v dosahu makro tak zkuste tam.tam je maji super

0 0
možnosti
PU

Tak - předvařit žebírka, to je úplný zločin. taky ta marináda v medu není moc dobrá, med při grilování karamelizuje a zhořkne.

To mám od šéfkuchařů, a je to pravda.

0 0
možnosti
FN

Med byt muze, ale zebra jen zatahnete a pak spis pecete na neprimym grilu..

0 0
možnosti
LP

roastbeef na grilu asi jako Vídenský kotlíkový řízek;-D

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
FN

Kdyz koupis to zoufaly mlety z krabice, asi to koreni nema co zkazit.. nicmene doma umlety skusny maso si to opravdu nezaslouzi..

0 0
možnosti
JB

Fakt nechapu, jak to vubec nekoho napadne poslat do redakce. Hamburger po stodvacate, naprosto nicim nezajimavy a domrveny nejakym instantnim korenim (ale zase chapu, ze bez toho by se to 'mlete maso' od reznika nedalo jist). Kridylka grilovana v podivne tomatove marinade, to podle me moc dohromady nejde. Roastbeef ok, ale ty ponozky v sandalech na fotkach, no presla me chut. Aspon ta veverka, ackoliv to neni o receptu, ale vyberu masa, je trochu zajimava.

2 0
možnosti
DT

Ježíš já četla v soutěži o gorily...

2 0
možnosti
Foto

Tak borec si nechá ulít hovězí a potom do toho napere nějakou sr.goru z pytlíku a říká tomu hamburger.;-€

8 0
možnosti