- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zajimavé, ze kuchar v prazské restauraci La Gare pridava do bylinkového masla ke snekum pastis. Ackoliv jsou Francouzi (hlavne na jihu) velkymi konzumenty pastisu (anyzovka), k priprave sneku ho nepouzivaji. Jinak moda sneku po burgundsku jiz ve Francii témer zmizela. Sneci se ale daji koupit pripravené, hlavne zmrazené, v kazdé samoobsluze za par supu. Doma je strcite na chvili do trouby a mate zhruba za 70 Kc (cca 3 eura) za 12 ks tuto specialitu. V restauraci La Gare zaplatite 300 Kc (tj 12 euro) za tucet sneku.
snely si dam ve francouzske restauraci, ale doma bych se s nimi nedelal
proč, proč, proč? Je normální vařit nějakou věc skoro celý den abych z toho měl pár soust? Není. Cena a užitná hodnota je zcela jinde. Taková lahůdka to zase není.
Ale no tak! Člověče, to, že vám to nechutná, ještě neznamená, že je to hnus. Stačí napsat, že vám to nechutná. Takhle jste jen trapný.
Hloupá reklama. Postní pokrmy i šneci samozřejmě Čechům mohou být ukradení.
Za tu práci a náklady to nestojí. Stačí tvrdší houby. K.I