Diskuze

Hovězí svíčkovou z grilu ozvláštněte variací z hub a bazalkovou omáčkou

Kdo nehodlá ke špičkovému masu přikusovat jen krajíc chleba, může si na grilu připravit kompletní pokrm i s přílohou a omáčkou. Tentokrát kuchař zkombinoval hovězí svíčkovou s grilovanými houbami a bramborami přelitými houbovou omáčkou s příchutí bazalky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takto zkazit dobré maso by snad mělo být trestné!!;-O

0 5
možnosti

No co už, každého nebaví pořád žvejkat jen samotný stejky se solí a pepřem. Jednou to někdo říkal v televizi a od ty doby to má každý v hlavě jak nějaké bizarní náboženství. Ať si každý jí stejky s tím, na co má chuť, ne?

0 0
možnosti