Diskuze

Picanha na grilu zní exoticky, ale je to vlastně jenom hovězí kýta se salsou

Ten kus masa zná každý, kdo někdy ochutnal rakouskou specialitu tafelspitz. Spodní šál zadní hovězí kýty je ovšem také skvělý na přípravu picanhy, krájené jako roastbeef, která bude ozdobou každé grilovací party. Jak na to, prozradí v dalším dílu Grilovací akademie David Kubricht alias pipMaster a šéfkuchař Zdeněk Křížek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P76e84t80r 16Š92í37d20l40o

28. 8. 2022 4:04

S habanerem pozor, má dost specifickou chuť a vůni, které zhruba polovině lidí vadí. Takový divný “ocas.”

Myslím si, že existují mnohem vhodnější papričky.

0 0
možnosti
IP

"Doporučuji ověřeného řezníka nebo dodavatele, který staří maso"

Kdy se už konečně přestane používat ten otrocký překlad - stařit maso ;-€. Maso se nestaří, maso se nechává zrát/vyzrát.

1 0
možnosti
PJ

P55e56t74r 16J36a85h38n

27. 8. 2022 20:12

"...proto se musí při opracování úplně odstranit celý jádřinec, všechna jadérka..."

Proboha proč?

0 0
možnosti

P96e30t77r 24Š66í40d63l60o

28. 8. 2022 4:02

Vy se divíte, pokud to řekne někdo, kdo tvrdí, že habanero je jedna z nejpálivějších paprik?

0 0
možnosti