Diskuze

Česko má nového Biba, restauraci, kde se výborně najíte za dobrou cenu

Nálepkou z produkce michelinského průvodce se nově může pochlubit restaurace Na Kopci v Praze. Restaurace, o níž se mezi pražskou kuchařskou elitou šušká, že už by si to opravdu zasloužila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

... "Majonéza, kečup, worchester, dijonská hořčice, sůl a pepř" ...

OMG.  "Koktejlová omáčka"? :-)

1 0
možnosti
DB

Takhle už jsem se opravdu dlouho nenasmál. Tatarák z válečku, váleček se mele, dává se do toho parmezán a petržel. Pak se to naservíruje tak, že se na to opět nasype parmazán, "zelené" a jí se to s hranolky. A s "koktejlovou" omáčkou. Tak jo. Když to tedy říkáte...

0 0
možnosti
KV

Ja tam byla dvakrat s klienty a bylo to fajn, ale naposled uz je to pres rok.

Naopak me mile prekvapili, napr. mi donesli vegetariansky starter sami od sebe, poradili pri vyberu atp. Jidlo bylo vyborne

0 0
možnosti
RK

Já tam četl: " Česko má nového Blba"

0 0
možnosti
MT

M60a18r54e15k 21T98ů11m32a

14. 3. 2015 13:12

Strašně fajn restaurace za rozumnou cenu se tam opravdu slušné najite...

0 0
možnosti
JF

J40a82n 40F64o77r91g48á10č

14. 3. 2015 11:18

uvařit pro psa :-D tak to by mně v životě nenapadlo :-D no lidi jsou dneska divní :-)

0 0
možnosti
MB

Tuto restauraci jsem navštívil a zmíněný článek mi přijde jako reklama, protože k běžným hostům se chovají jako ve čtvrté cenové. Číšník i servírka byli asi špatně naladěni a jídlo nebylo sice špatné, ale zase nějaká špička to taky nebyla.

2 1
možnosti
JS

J18a89n 37S92l38á11m92a

14. 3. 2015 10:49

Absolutni souhlas, podobna zkusenost, kdyz jsme premysleli proc tomu tak bylo, tak jsme dosli k zaveru, ze tam nebyl ani majitel, ani provozak.

1 0
možnosti
PS

850,- Kč. to jsou stravenky na celý týden ?

1 1
možnosti
JK

na více jak dva týdny !

2 0
možnosti
JS

J55a59n 44S83l44á83m16a

13. 3. 2015 22:00

Z meho emailu kamaradovi, po navsteve zarizeni (22.12.2014): 

Kdyz mi slehlo, tak jsem popremyslel o restauraci Na kopci a porovnavajic tuto navstevu s nasi prvni navstevou, tak musim konstatovat,

byt ovlivnen Tvym nazorem a tim, ze jsem byl plne zaujat vasi pritomnosti, takze jsem vlastne servis moc nesledoval a ani jidlo moc do hloubky nechutnal, 

ze jsi mel uplnou pravdu v souvislosti se zminenym zmenenym pristupem ke klientovi, a dodavam, ze se z Restaurace Na kopci, kde byl kdysi clovek doslova hyckan, stala Hospoda Na kopci, kde maji sice dobryho kuchare, ale to je tak vse, tedy krome toho, ze si toho lepsiho kuchare nechaji dobre zaplatit.

Bylo vlastne 1:30 pm, 2 hodiny po zacatku smeny a obsluha, byt souhlasim mela napilno, jiz asi davno ztratila ten kdysi v nasich luzich a hajich nevidany zajem o hosta - jak jsi pravil, zadne predstaveni, co to tam dnes mame, zadne vino, ktere by nam k jidlu doporucili, vlastne to bylo cele uplne spatne, nebo fakt jak 'normalni' hospoda. 

Zadne predstaveni, doporuceni dle chuti klienta, k domu doporucit vino, eventualne alespon prinest napojovy listek (ten jsme treba vubec na stul nedostali), karafa s vodou, co byla posledne, se take nekonala. 

Pani servirka mela ocividne problem profesni, pani tlusta servirka uz je takovej borec, ze to ma vlastne na haku, a o mladikovi nema smysl psat, tomu jsi jiz vse rekl primo do oci.

1 1
možnosti
JS

J90a20n 94S46l53á39m71a

13. 3. 2015 22:01

Jeste dodam k tomu tolik, ze byt je hospoda Na kopci nekuracka, tak jsem prepalenym tukem docela pekne smrdel, a to me stve, zcela ucelove vyhledavam hospy-restaurace kde se nekouri a musim rici, ze takhle nacichlej jsem byl naposledy v Mlsny kavce na Florenci, tam maj spatne odvetravanou kuchyn, ale jiz tam jdu s tim, ze proste trochu citit budu. Ale v knajpe, ktera je nekurak a hlavni chod je za tri kila, tak to neocekavam - porovnavam treba s Cafe Imperial, ze proste smrdet nebudu. 

On samotny interier Na kopci je sice nacichly pachy spatne odvetravane kuchyne a dle me male kuchyne (to co jsem videl, ze sve pozice), ale jinak pusobi jiz trochu vycichle - preci jen ta mastnota na stenach je jiz po letech trochu videt. 

Nakonec ono i to jidlo nebylo uplne OK, nerikam, ze bylo uvareno spatne, ale muj bazant byl suchy - byt je mi jasny, ze z prsou bazanta je tezky vytvorit peceni plnou sosu, ale potom je to trochu o koncepci jidla; tvuj steak byl chutove dobrej, ale to maso proste byla jen cerstvi a tim padem tuhy, no a ten tatarak, porovnam-li ho s tatarakem v Masu (Nase maso), tak je to tam byl jinej level. Takze nevim, zdali priste nejit do restaurace Na konci, a tam si napravit dojem, nebo jestli tohle jiz nebylo nakonec a naposledy, a ja jiz ani Na kopec, ani Na konec nechci.

0 0
možnosti
MN

Musím se přiznat, že ta skořápka mně taky irituje. Na talíři by měly být věci, co se dají sníst. Jinak podniku přeji všechno dobré :-)

4 0
možnosti
PS

až poznáte hlad, sníte i skořápku

3 0
možnosti