Diskuze

Ostravák v Praze Radek Kašpárek: Michelinská hvězda? To bylo keců

„Dobrá zpráva pro rodiče. Kluk, který ze základní školy nosí mizerné známky, může najít obor, v němž se dostane na absolutní vrchol. Tady je jeden takový,“ uvedl MAGAZÍN DNES rozhovor s šéfkuchařem Radkem Kašpárkem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že nevaříš při těch cenách z bio surovin je vaše mínus. Ale není potřeba to dál shazovat.

Bio má obrovský význam. Pro spotřebitele - pesticidy, antibiotika.., pro zvířata - welfare, pro přírodu.

Naštěstí stále více lidí to chápe.

1 11
možnosti

L53a94d69a 82N53o21v98a77k

27. 3. 2019 23:00

bio je tak zprofanované, že když někde dnes vidím bio..., první co mě k tomu slovu napadne je slovo pdfuk....:-P

Na BIO věřím jen pokud si to vypěstuju sám.

0 0
možnosti

Kašpárku vař! je pro mne asi doposud nejlepším kuchařským pořadem u nás, ráda jsem se dívala i na Polreicha, ale Kašpárek měl prostě drajv a byl to vždy kuchařský koncert R^ jinak, naprosto pohodový týpek a přeji mu, ať má těch hvězd ještě neúrekom :-)

12 1
možnosti

Byl jsem v tom jeho Fieldu a nikdy jsem nejedl větší hnus.........

1 33
možnosti

Já mám k panu kuchaři jen toto, Radek Kašpárek je veselej borec, vytuněnej pořad na Barrandově byl super a musím říct, že nám ty jídla šmakovaly

3 0
možnosti
Foto

Má to prostě vytuněný R^:-)

7 0
možnosti

klasická dobrá česká kuchyně, třeba čína s hranolkama a tatarkou :-D ten mě rozsekal

5 0
možnosti

Nejsem fanoušek podobných restaurací, ale Kašpárek odpovídá rozumně, navíc je vtipný a už na Barrandově, což bylo tak před 20 kilogramy, byl v tom svém pořadu velký sympaťák, který si na nic nehrálR^

37 0
možnosti

Za pána jedna. S těma hvězdama jděte někam, je to trapný a snobský.

2 9
možnosti

Proč? Hvězdu může dostat i fast food v Karibiku.

7 0
možnosti
Foto

Miluju úspěšné lidi. Jsem za ně moc rád. Držím palce, aby byla hvězda každý rok těch 20 let a více.

25 0
možnosti

Nu dcera je absolventkou Hotelové školy v Pod....... , maturovala v 92 . A jako každý po návratu do Evropy chtěla a měla možnost si vyzkoušet práci ve světě, nabyla zkušenosti díky nadnárodní světové společnosti u které pracuje stále, všechny kontinenty zeměkoule. Vrátila se do Evropy a usadila se v malém francouzském městečku kde pracuje v hotelu podobně jako pan Kašpárek. Pro svůj karierní růst si udělala profesní francouzké zkoušky za své peníze. Náklady se jí mnohokrát vrátily a kariera jež by zde prý byla problémem , tam není. Neptal jsem se jí nyní, jak by se zachovala v případě aktuální české afery s problematickým polským hovězím. Ale asi ............................ !!

1 0
možnosti