Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Má největší sbírku hradů a zámků v republice. Staví je ze špejlí

Ladislav Novák miluje špejle. Na své modely hradů a zámků jich spotřeboval už čtrnáct tisíc a zapsal se tím do knihy rekordů. Po sérii menších staveb se chystá stvořit model Pražského hradu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Miguela

13. 5. 2011 0:03
wow

tak to je neskutečná nádhera!!! By mě zajímalo, čím ty špejle láme, aby je měl přesně a hezky.

0 0
možnosti
:

::Radinn:

30. 3. 2011 15:23
máme doma po dědovi

lampičky ze špejlé, vodní a větrnej mlejn a dvě věže. Je to neuvěřitelně krásná práce. Jen na střechy ještě používal rozebrané šišky. R^

0 0
možnosti
MG

Rubik1

30. 3. 2011 5:03
Každou spejli seřezávat nožem? To jde snad i jinak.

Mohl by si udělat zlepšovák a špejle místo podélného seřezávání protahovat přes břit. To by bylo rychlejší a přesnější. Aby se ale neštípaly, nejspíš by se musely protahovat dvakrát, každou stranu zvlášť a ve správném směru. Takže skrz dva různé otvory, první kruhový a druhý s jednou úsečí.

0 0
možnosti
AB

Arthur B.

28. 3. 2011 10:00
Moc pěkné,

ale to byl pro idnes takový problém udělat nebo zveřejnit víc fotek?

0 0
možnosti
.

.:smetak:.

26. 3. 2011 23:58
[:-)]

Krásné. Obdivuji takovou dávku trpělivosti.

0 0
možnosti
JH

duch zavražděného iuose

26. 3. 2011 18:29
hmm

to je frajer R^R^

když slyším "kanagom" tak se mi vybaví http://www.youtube.com/watch?v=P8fda535ypA :-)

0 0
možnosti
IP

il principe

26. 3. 2011 18:02
typickej cichac

s ponekud pracnou zaminkou k fetovani Kanagomu:-)

0 0
možnosti
LI-DC

lopenik III - duveryhodny ctenar

26. 3. 2011 15:34
x

farejr... gratuluji a drzim palce... R^:-)

0 0
možnosti
KBV

krkavec běžné velikosti

26. 3. 2011 15:32
...

Šembera,lepte!

0 0
možnosti
D

dracekvo

26. 3. 2011 13:22
hodiny

Škoda, že tam není napsáno, kolik hodin u toho jednoho hradu strávil.

0 0
možnosti
ŠT

stefi_ul

29. 3. 2011 7:59
Re: hodiny

bylo by jich more, kdyz je tam napsano, ze to delal v radech mesicu :-)

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Známe nejroztomilejší mazlíky dubna a výherce gurmánského krmiva za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  30.4 13:39

Je rozhodnuto. Víme, kdo vyhrál prémiové krmení pro psí a kočičí gurmány od Mountfieldu za deset...

K jahodám přidejte na záhon cibuli, ochrání je, radí přírodní zahradník

3. května 2024

Tím spíš, že spousta budoucích ovocných plodů letos pomrzla ve fázi květu, budeme zřejmě rádi za...

Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem

3. května 2024

Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...

V Praze se narodil orangutan a můžete ho hned vidět. Zoo má otevřeno do sedmi

2. května 2024  17:10

Zoo Praha má další pádný důvod k radosti. Ve čtvrtek krátce po poledni se tu narodil orangutan...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...