Diskuze

Zatímco britské Tesco šetří a propouští, jejich šéf vydělal 134 milionů

Šéf britského maloobchodního řetězce Tesco Dave Lewis obdržel za loňský rok 4,6 milionu liber, v přepočtu 136,4 milionu korun. Informace přichází necelé čtyři měsíce po tom, co společnost oznámila výrazné škrty mezi zaměstnanci v britských pobočkách z důvodu snižování nákladů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A pak se všichni diví, že mizí střední třída a lidé jsou buďto bohatí nebo chudí.

3 0
možnosti

Tesco jde do kytek zcela oprávněně a logicky. Dělají jednu chybu za druhou a v cenách to není. Založit diskontní řetězec jim nepomůže. Jde o sortiment.

0 0
možnosti

Jak “zatímco”??? Přece “právě proto”!! Ušetří 1,5 miliardy. Je to soukromá firma, tak ať si dělá s penězma, co chce. Ať je klidně spláchnou do záchoda.

To, že ty prachy vydělali na nás, je naše volba, dáváme jim je dobrovolně.

1 0
možnosti

Je to soukromá společnost, ať si platí komu kolik chtějí. Když to budou dělat špatně, skončí.

0 0
možnosti

No a co jste si mysleli ? Vitejte v realnem kapitalizmu.

0 0
možnosti
Foto

Zaměstnanci by se neměli bát změnit zaměstnáni. Při změně si většinou polepší.

0 0
možnosti

Tesco? Já tenle řetězec měl vždy za největší shit, a tady čtu že nedokáží konkurovat řetězcům s menší kvalitou potravin 8-o;-D;-D

0 0
možnosti

Tesco v Anglii je jiné... Tento článek je o britském Tescu

0 0
možnosti

Další obchodní společnost kterou většina Čechů nenávidí. V pražských Vršovicích je hypermarket, supermarket i minimarket, stejné je to také na Smíchově a samozřejmě dojedete-li na Hradčanskou nebo I.P. Pavlova zase narazíte na Tesco. Praha 6 je zase samá Billa no a obyvatelé sídliště Jižní Město znají Albert. Přitom většina Čechů hledá levnější Kaufland, Penny, Lidl i tyto obchodní řetězce se naštěstí začínají více objevovat. Třeba OD Bílá Labuť dříve zde byl Plus, později Penny nyní je zde Lidl. V OC Stromovka mělo být také Tesco nakonec tam má být Lidl. Lidl otevřel navíc prodejnu u metra Želivského a chystá být v OC Nový Opatov. Tesco na sídlišti Jižní Město II. vůbec není.

0 0
možnosti

Jestliže má firma problémy, tak první zodpovědnost by měl nést manažer a ne že mu ještě přidají odměny !!

3 1
možnosti