Diskuze

V Buenos Aires začíná summit G20, dohlíží na něj i americká armáda

V Buenos Aires za mimořádných bezpečnostních opatření začíná dvoudenní summit skupiny G20. Vůdci nejsilnějších světových ekonomik budou jednat o obchodu i klimatických změnách. Očekává se ale, že setkání ovlivní nejnovější rusko-ukrajinský konflikt, dopad vraždy saúdskoarabského novináře Chášukdžího a také obchodní války.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

★ Trump si zase dovezl všechny ty svá autíčka že? To bych mu zatrhnul hned, přijed, ale jako všichni ostatní, jinak si raději běž koukat na spálenou kalifornii nebo utopenou floridu, nebo zničenej texas apod.

0 0
možnosti
DK

Tak si jedou pokecat...povečeřet a ještě je hlídá 400 vojáků, aby je někdo neukradl. Mohl by je vzít čert..jednorázově...;-€

0 0
možnosti
MB

Vláda nestrpí žádné násilí a zabrání mu třeba i násilím.;-D

1 0
možnosti
PK

Mě zaujala ta informace o přítomnosti americké armády k zajištění bezpečnosti a pořádku toho summitu,jsou tam přece i jiní státníci a svoje vojáky tam nevzali,jestli to argentinci sami nezvládnou?:-/Nevím jestli i u těch předchozích summitů byli američtí vojáci,přitom do Argentiny je to z Ameriky jako do Evropy.

1 0
možnosti
Foto

J83i11ř95í 97J74a40h12o65d18a

30. 11. 2018 10:53

Americká armáda je jediná, která je schopna efektivně zabránit čemukoliv kdekoliv na světe. Argentinu ubrání lépe, než armáda Argentinská. Navíc je to taková masírka od Donalda.

0 0
možnosti
BD

Spravedlivá v tomto případě znamená naplánovat holení oveček všude stejně nakrátko a kde jim co předhodit, aby u toho radostně bečely.

3 2
možnosti
LH

Po summitu bude mít slovo spravedlnost zcela nový význam. Žel.

1 0
možnosti
BD

Pro zajištění pořádku nedalo hlídkuje letadlová loď. hmmm. Vláda doporučila občanům odjet z města. hmmm. Tam by si Peszyński ani neškrtnul.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

J52i49ř32í 90J67a32h20o58d39a

30. 11. 2018 10:46

Když má soused o auto víc, tak si budete rovni. Spravedlnost nemá daleko k významu slova rovnost.

0 0
možnosti
TS

Podla mna sa vsetci zhodnu, ze s Rusmi sa musi jednat tvrdo a chcelo by to dalsie sankcie - ved ide o princip! A potom si urobia spolocnu usmievavu fotku s saudskym princom.

1 1
možnosti
PM

Život (natož svět) nikdy nebyl a nebude spravedlivej. Nakonec i těm spravedlivejm jde ve výsledku vždycky v první řadě o svoje zájmy...

7 0
možnosti
PM

Především není definované, podle jakých kritérií budeme "spravedlivost" hodnotit. Podle příjmu? Podle práce? Podle sociálního statusu? V tom je největší problém celé ideologie.

0 0
možnosti