Diskuze

Ukrajina si stěžuje na Rusko, že nechce její džusy a cukrovinky

Ukrajinský vývoz se výrazně propadl. Mohou za to ruské restrikce, které zakázaly z Ukrajiny dovážet pivo, vodku, džusy, tapety a cukrovinky. Ukrajina podala na Rusko stížnost u Světové obchodní organizace (WTO).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

At si bonbony koupí od Ukrajiny EU, možná by to pomohlo víc, než sankce vůči Rusku. Tedy pomohlo Porošenkovi. Je to tak správně? A potom to poslat do Afriky jako humanitární pomoc. Jak říká paní Merkel "My to zvládnem".

0 0
možnosti
LZ

Nojono, dnes uz nejsou sankce o tom, co tam dodavat nebudeme, ale co trestany stat bude muset odebirat, vzhledem k vyvoji v Evrope, uz ani toto nemuze prekvapit.

0 0
možnosti
IS

Od kdy neplatí pro Ukrajinu uvalené sankce na vývoz do Ruska....:-/?

už vím ona není v EU a tak může se svým válečným soudem vesele obchodovat...;-)

0 1
možnosti
LU

Sankcie na vývoz potravín neexistujú. Rusko dalo sankcie EU na dovoz potravín z EU, Ukrajina nie je v EU.

0 0
možnosti
IS

Ukrajinský vývoz se výrazně propadl. Mohou za to ruské restrikce, které zakázaly z Ukrajiny dovážet pivo, vodku, džusy, tapety a cukrovinky. Ukrajina podala na Rusko stížnost u Světové obchodní organizace (WTO).....oni si fakt myslí, že když uvalí na Rusko sankce, tak to Rusko nechá bez odezvy.....:-P:-P:-P

2 0
možnosti
MK

Kdyby jste stále nekradli Rusku plyn a ropu....

Nemám rád Rusko ani Putina- ovšem on je schopný a tvrdý- narozdíl od slabé a impotentní EU.

2 0
možnosti
LM

L41e98o84š 33M39a55r77š64a60l

17. 10. 2017 16:05

Tak doufám, že EU a USA tvrdě proti Rusku zakročí. Sankce přece smí poškozovat pouze Rusko.;-D;-D;-D

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

To teda musí být charakter... neustále druhého napadat, osočovat, odmítat jeho výrobky, a pak si stěžovat, že od vás nenakupuje.

14 0
možnosti
KS

Zato okupovat někomu kus území je celkem pohoda, že?

0 13
možnosti
VV

Tady se zase sešlo osazenstvo ambasády na prescasech. Nezapomeňte na to, že RF je agresor a žádné omalovanky a opevovanky to nezmění. Sankce jsou oprávněné ovsem zde jde o něco jiného. Pokud chce Rusko být součástí světa kde platí pravidla tak je musí nejdřív sami dodržovat.

4 16
možnosti
PS

jako, že Rusko je iniciátorem státního převratu na Ukrajině? Ale no tak soudruhu. A vaše věta "Pokud chce Rusko být součástí světa kde platí pravidla tak je musí nejdřív sami dodržovat.".. neměla by směřovat na Ukrajinu? Pokud chce Ukrajina demokracii měla by plnit a dodržovat pravidla ? Třeba nesvrhávat demokraticky zvoleného prezidenta? To se pak není co divit, že se voliči nahněvají, když jim se soudruhem Schwarzenbergem sundáte jimi zvoleného prezidenta a parlament...

11 2
možnosti
MS

To je snad vtip ne8-o?

8 0
možnosti