Diskuze

Řečtí podnikatelé se bojí, že kyperská krize přidusí jejich ekonomiku

Řečtí podnikatelé jsou rozmrzelí. Jen co jejich země vykázala první pokles nezaměstnanosti a začala doufat v lepší časy, začne se do bankrotu řítit Kypr, do kterého Řecko vyváží téměř desetinu zboží. Kyperská bankovní krize tak může řecké naděje zhatit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

A na řadě je Slovinsko, potom Itálie, pokud ji nepředeběhne Francie. Inu výsledky činnosti eurohujerů už nesou prvé ovoce.

2 0
možnosti
AK

Je zajimave, ze Rekove uz zase rvou o pomoc. :) To  to moc dlouho netrvalo. Samozrejme, to ze se na Kyperskych problemech podileli uz nereknou. Klasicka metoda ukazovani prstem. :-/

1 0
možnosti
AB

protinemecke nalady...tak to me fascinuje. Nebyt nemcu, kde by byli....ano, presne tam. Nejdriv ziji nad pomery, pak do nich nemci pumpuji penize a pak se oni zlobi na nemce. Svet se zblaznil, jak pravi slogan uz nevim jakeho piva.

2 0
možnosti
IM

Pořád litujeme řeky. Německý statistický úřad, náklady na pracovní sílu, Řecko 15,5 EU. Prosperující ČR 10,7 EU.  V tomto poměru mají i platy.

6 0
možnosti

Taky to talk vidím. 

A i když jsou doma, tak mají stále větší peníze než Čech, který bouchá ve fabrice. I v zimě příjemné klima  a pláž co by kamenem dohdil.

6 0
možnosti
RN

zase tam budou moct jet na levnější dovolenou

nebo koupit nějakou kyperskou banku

0 1
možnosti

Podle mě není v Řecku co dusit, protože země je fakticky Default. Tak co se bojí?

6 0
možnosti
MK

Milí řečtí přátelé. Zaplaťte kyperským bankám svoje dluhy a můžete v klidu spát. Váš export na Kypr se rázem zvýší dvojnásobně.

11 1
možnosti