Diskuze

Indické ženy se rozpovídaly o obtěžování, firmy vyřizují pojištění proti MeToo

Poté, co se lavina s obviněními ze sexuálního obtěžování přesunula z Hollywoodu do Indie, se některé tamní společnosti rozhodly podstoupit určitá opatření. Vedení malých i velkých firem se nechalo pojistit proti MeToo, tedy pro případ, že by je zaměstnanci či zákazníci nařkli ze sexuálního harašení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J23a47n 51S88o36u19k74u66p

20. 10. 2018 10:26

V Indii je v podstatě segregace žen, ta kampaň je dost úsměvná v jejich podmínkách,

0 0
možnosti
MB

Hloupé je, že za diskriminující jednání ve firmách je v USA už snaha označit i to, když se třeba muži mimo práci setkávají po večerech na skleničku, pijí, baví se, zajdou klidně i na striptýz...

Protože tam se přeci také baví o práci a buď tam tedy zvou ženské kolegyně a tím jim vytváří sexistické a obtěžující prostředí a nebo je tam nezvou a tím pádem je diskriminují... ;-)

1 0
možnosti
SM

Ministr už rezignoval a říká že je to lež a bude bojovat přes Soudu,

0 0
možnosti
TN

Jak jednoduse se da nekomu znicit kariera...

1 1
možnosti
PV

Víte - vzpomínám na ty hnusné časy, kdy jsme ženy týrali , ponižovali a obtěžovali - fuj - dnes se strašně stydím za to, kdy jsem ženám podržel dveře , pomohl obléknout kabát - no představte si co jsem byl za prase, když jsem kolegyni pochválil nový svetr, nebo nedj bože k narozeninám koupil čokoládu !!

Dnes se budeme chovat jako správní a gendrově vyvážení chlapi - takže pánové - ne aby vás napadlo pomáhat ženám třeba s těžkým kufrem, prosím vás neobtěžujte kolegyně v práci lichotkami nebo dárky - a chlapi - bacha - běda, když si vaše klegyně vezme minisukni a ona vás přistihne že jste se podívali na nohy - to vás vyvedou před fabriku kde budete pro výstrahu zastřeleni Rv

6 2
možnosti
PHH

Nevím, jak to chodí u nich doma, ale v galantnosti na ulici jsou největší přeborníci Turci. Za bolševika se tradovalo, že Turci unáší ženy. Možná to bylo ale spíš tak, že když se žena dostala mino područí toho svého nařvaného šimpanze a zjistila že jí prodavač pokaždé otevře dveře a ještě pošle příručího, aby jí pomohl s nákupem do auta nebo domů, tak jednoduše, jak se říká, vzala kramle.

0 0
možnosti
RM

U naší pojišťovny se můžete pojistit proti různým přírodním katastrofám jako třeba proti suchu, povodním, nájezdům kobylek a MeToo ;-).

0 0
možnosti
JV

J51a19n 19V50r93a61b17e25c

19. 10. 2018 23:21

Asi to řeknu poměrně ostře (za to se omlouvám), ale v zemi, kde nehraje roli 60 životů -kteří dnes zemřeli srážkou s vlakem, který nebrzdil, netroubil, zatímco lidé se bavili ohňostrojem-mi připadá řešit plácnutí přes zadek ve firmě atp. věc poněkud druhotná...

myslím, že je to stále "rozvojová země", kde nejen život muže (to je logické=0 -to je celosvětově) ale stejně tak i ženy (určitě vlak srazil i ženy) nehraje při jejich natalitě v jejich pojetí bohužel takovou roli...

6 1
možnosti
MB

Kdyby jedním z těch 60 byl syn ministra nebo to byl hlouček slavných, bohatých a úspěšných žen z horních kast, přístup Indie k podobnému neštěstí by byl odlišný.

Podobně i v USA, kdy kauzu MeToo také nedostalo do obecného povědomí třeba i skutečné a velmi závažné obtěžování, napadání a znásilňování běžných žen, ale tweet celebrity se spoustou fanouškou, ke kterému se pak přidaly další ženské hvězdy, tím pádem i zájem médií (je to kolem slavných, o sexu, skandálech a umožňuje to detailně popisovat zvrhlosti pod rouškou morálního cíle).

2 0
možnosti
KL

Nerikam, ze tu akci vymyslely pojistovny, ale rychle se chopily prilezitosti.

6 0
možnosti
JP

J59a55n 32P94e96k48a

19. 10. 2018 21:51

Pojištění proti nařčení ze sexuálního obtěžování či znásilnění? Metoo zaznamenala zajímavý "úspěch", vytvořit takovouhle možnost!!! Za chvíli budou neziskovky bezplatně sjednávat tuto pojistku migráčkům a bude hotovo.

3 1
možnosti
JK

J84a90k31u69b 32K19ý16z80l

19. 10. 2018 21:06

"Pojistit se zaměstnanci mohou až na jeden milion dolarů, což je podle serveru Times of India přibližně 22,5 milionu korun." No tak ještě, že Vám to v Times of India spočítali :D

19 0
možnosti
PM

Super takže to, že nějaký muž neudrží na uzdě svoje choutky můžou ženy? Proto raději nezaměstnávají ženy?

7 0
možnosti