Diskuze

Inspirace Grétou. Po školácích budou za klima stávkovat i pracovníci Amazonu

Po vzoru studentských stávek za klima plánuje opustit svá pracoviště i zhruba tisícovka pracovníků Amazonu. Žádají, aby společnost přerušila spolupráci s těžaři ropy a snížila svou uhlíkovou stopu. Akce má být součástí zářijové Globální klimatické stávky, do níž by se měli zapojit i lidé z dalších firem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Greta nema rada knihy.proto stavka u Amazon. Greta je nas maly Konias.

0 0
možnosti
PK

P82a51v25e32l 49K77ř40í95ž

15. 9. 2019 11:45

Úžasné je, jak si dnešní ekonáboženství našlo ďábla v uhlíku.

4 0
možnosti
JC

No ono se přivazovat ke stromům,nahánět rybáře nebo tankery na moři,je celkem náročný,kdežto s takovým uhlíkem se dá v klidu bojovat i doma nebo v práci:-D.

1 0
možnosti
RU

Tak mě by se taky nechtělo hákovat a rád bych si zastávkoval. Ovsem ať stávkují za vlastní.

1 0
možnosti
VK

Všem klimatickým buditelům sebrat na týden mobily a vypnout elektřiku a bylo by po stávkách, které vůbec nic neřeší.;-)

3 0
možnosti
DK

Navrhuji stávku i pracovníkům IKEA. Tento řetězec není schopen přesunout zboží z jedné pobočky na druhou (v rámci ČR!!) a nutí zákazníka jet 400 km, kvůli zboží za 1200,-. (nutný náhradní díl kde končí výroba), Takže buď cesta Praha - Brno a zpět, nebo vyhodit a koupit nové. Co na to Greta? Neměla by začít doma?

2 0
možnosti
MN

A proč by ti to jako měli vozit až pod nos? IKEA žádnou interní dopravu mezi pobočkami nemá, vozí jen z centrálního skladu na pobočky.

0 0
možnosti
JJ

Nevite jestli se sv. Greta behem sve world tour zastavi i na Krete?

2 0
možnosti
JJ

navrhuji generalni stavku, vcetne ridicu zdravotnich sester a hasicu

1 0
možnosti
DK

50. leta se vraci. pracovni kolektivy podepisuji rezoluce. za chvili budou podepisovat dopisy zadajici trest smrti pro popirace zmrny klimatu. My si tu diktaturu maskovanou ekologii rozvracet nedame.

1 0
možnosti
TZ

Je to jejich PR akce, žádná stávka.

0 1
možnosti
DK

byt sefem amazonu, tak bych jim stavkovat umoznil a pak bych jim rozdal vypovedi. v takto ziskanem volnem case budou mit vice casu ucastnit se ruznych demonstraci. regulerni pracovni pomer je pouze omezuje v jejich aktivitach.

1 0
možnosti
TZ

Stazit emise na nulu? Ne, že bych byl kovaným ekologem, ale přesto bych rád znal ten úžasný recept.? Sám bych ale jeden měl, třeba konzumovat veškerou produkci pouze v místě jejího vzniku. To by se ale propagátorům utopie, třeba Amazonům, kozlům, hrajícím si na zahradníky moc nelíbilo, včetně jejich divizí, které uvnitř těchto společností mají tuto agendu na starosti. A co naše rudá dotační EU? Zrušme ty dotace všeho a všude a vraťme řád a konkurenční prostředí. Že to nejde? Kvůli globalizaci? Ale to jsme zase na začátku.

2 0
možnosti