Diskuze

Google vydělává na osobních údajích a porušuje zákon, říkají spotřebitelé

Americká internetová společnost Google bude nejspíš v Evropě čelit dalšímu vyšetřování kvůli nakládání s osobními údaji za účelem reklamy. Kvůli cílené online inzerci na ni u svých národních regulátorů podali stížnost ochránci lidských práv z Francie, Německa a dalších sedmi zemí Evropské unie včetně České republiky, informovala v pondělí agentura Reuters.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Myslim ze to s tou ochranou osobnich udaju trochu prehanite. Cileni na Googlu nikomu neublizi, Google zadnemu inzerentovi nepredava informace o vas, jen si necha zaplatit za to ze vam ukaze reklamu inzerenta. Pokud nekdo nechce aby jeho informace byly pro reklamu vyuzivany, tak si to muze nastavit u sveho uctu, nebo pri u zobrazovane reklamy. Chcete zit ve 21 stoleti se vsemi vyhodamy, ale k tomu hold je treba neco objetovat. Pokud o to nemate zajem tak si nainstalujte adblokery, nebo nepouzivejte internet. Tyto ochrance lidskych prav fakt miluji, mluvi ala za vsechny a cpou se do veci ktere jenom ostatnim komplikuji zivot ala podelane GDPR!

0 3
možnosti
KP

Tak dlouho se do toho bude rýpat,až bude člověk platit za vše...komu se to nelíbí,ať google nepouziva

0 4
možnosti
VH

V74í30t 67H37r93u18b84e11š

4. 6. 2019 20:05

To je právě ono. Google občas člověk používá aniž by to chtěl nebo dokonce o tom věděl.

5 0
možnosti
RS

Cela ta cilena reklama je k hounu. Vyhledam zbozi, ktere chci koupit a objednam. A pak se mi zbozi dane kategorie objevuje jako reklama dalsi mesic, ale ja jiz mam davno nakoupeno

7 0
možnosti
ZH

Není. Statisticky vychází jako druhý nejlepší zdroj konverzí hned po zbožových srovnávačích typu Heuréka. Málokdo nakoupí při první návštěvě e-shopu a remarketing přivádí nerozhodnuté zpět. To, že obchody mají špatně nastavené kampaně a neodstraní vás ze seznamu poté, co projdete košíkem, je jiná věc. Udělat se to dá. Ale kvalitních správců kampaní, jako jsem třeba já, je málo. ;-)

3 0
možnosti
JR

J21a49k68u45b 69R74o80u68s

4. 6. 2019 17:07

Ti uživatelé s tímto výslovně souhlasili přijmutím licenčních podmínek při registraci. On je někdo nutil se registrovat?

4 8
možnosti
FN

RTB reklama úplně sleduje všechny, nikoliv jen registrované.

5 0
možnosti
Foto

uz vyhledavani neni co byvalo. dnes spis opruz reklamy a stinovani s obchodnimi nabidkami na hledanou vec. a android v cemkoliv je to samejen sledovani chovani uzivatele

2 1
možnosti
AF

A65l51e82š 40F63i35f50k22a

4. 6. 2019 20:11

A jeden z největších opruzů jsou reklamy na idnes.cz. Myslím PŘEDEVŠÍM ty "reklamy" na cestování, které rámují celou stránku. Nejde je vypnout, nahradit zajímavějším zbožím, nejde nic. Jediné, čeho se od idnes člověk dočká, je "zaplať každý měsíc výpalné, nebudeš mít reklamy".

1 0
možnosti