Diskuze

Vzal porodné a rozjel výrobu věcí z betonu. Včetně psích pisoárů

S vlastní výrobou začal vystudovaný letecký mechanik už na začátku 90. let. "Po narození dcery jsem částku za porodné, tehdy asi tři tisíce korun, věnoval na první nákup materiálu. Formu jsem si dal dohromady ze starého železa a od rodičů dostal starou míchačku," popisuje své úplné začátky Libor Brož, šéf a majitel rodinné firmy Beton Brož.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dýzl

30. 1. 2012 9:41
Klíny do hlavy, jak dojemné.

Zasloužený úspěch opravdu přeji. Jen bych prosil příště netlouci klíny do hlavy dojemným příběhem, jak bylo odtrženo malému míměti od hubičky.

Pan Brož je evidentně velmi schopný, jsem si jist, že vždy uměl hospodařit tak, že neměl doma jen ty poslední 3 tisíce porodného, aby mohl založit firmu.

"tak mámo, tady jsou ty tři tisíce od sociálky, můžeš objednat cement a písek a jdeme do toho" :-P

0 0
možnosti

igy taur

30. 1. 2012 7:38
Práce

Jako ve fabrice APPLE,sedm dní v týdnu 24hod denně;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

bombaudeu

30. 1. 2012 7:52
Re: Práce

Myslíš že jenom v APPLU? Pracoval jsi někdy rukama? Asi ne, protože jinak bys věděl, že v takovém tempu jede hodně firem. A proč? Protože je po jejich výrobcích poptávka. A když chce firma vydělat peníze, tak dělá tak aby uspokojila zákazníka. Protože kdyby jednou řekli klíčovému zákazníkovy - Nezlobte se ale my pracujeme jen v pátek do 14:00, tak by se na ně ten zákazník akortát tak vy...l

3 0
možnosti